Jobbet Androidutvecklare till Knowit Mobile har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Androidutvecklare till Knowit Mobile publicerad av Lernia

Heltidsanställd
Göteborg

Arbetsbeskrivning

Knowit Mobile i Stockholm och Malmö har vuxit i rekordfart. Vill du vara med på vår resa i Göteborg? Nu söker vi utvecklare med intresse av mobila applikationer och ny teknik.

Bonussystem, utvecklingsmöjligheter och världens bästa kollegor - hur låter det?

Knowit Mobile är en rolig och inspirerande arbetsplats. Vi skapar framtidens mobila lösningar där din roll blir att utveckla både vår egen verksamhet och våra kunders. Hos oss finns det stora möjligheter att utvecklas genom innovativa projekt och genom vår personliga kompetensutvecklingsmodell. För mer info besök www.knowit.se

Arbetsuppgifter
Som Androidutvecklare arbetar du med våra kunders mobila och digitala kommunikationslösningar. Ditt fokus är att göra kunden och slutanvändarnas vardag enklare. Du arbetar nära kund och är därför social, kommunikativ och lösningsorienterad. Mjukvaruutvecklingen sker huvudsakligen i Java eller Kotlin.

Din bakgrund
Du är en Androidutvecklare med fokus på Java och Android Studio. Att arbeta agilt och leverera snygg och testbar kod är en självklarhet för dig. Vidare har du:

  • Formell utbildning
  • Minst två års relevant arbetslivserfarenhet varav ett år inom Androidutveckling
  • Erfarenhet Java och Kotlin
  • Flytande svenska och engelska i tal och skrift

Meriternde:

  • Git
  • Jira
  • Conference
  • Crossplatform verktyg

Vi söker dig som är proaktiv, kundfokuserad och bidrar genom att driva egna förslag på olika funktioner i våra projekt. Du stimuleras av svårlösta problem och använder din erfarenhet och kreativitet för att snabbt hitta nya lösningar. Du har ett brinnande intresse för mobila applikationer, nya tekniker och drivs av att utveckla en ny avdelning tillsammans med erfarna kollegor.

Du erbjuds en utvecklande resa i ett nyetablerat bolag som ligger i framkant inom teknik. Knowit Mobile är en del av Knowit AB som är ett tekniktungt och stabilt bolag med välkända och etablerade kunder. Vi har dessutom ett attraktivt bonussystem som gör att du får skörda frukterna av bolagets vinst.

Se filmen om Knowit här!

Låter detta spännande? Vi ser fram emot din ansökan!

Övrigt
I den här rekryteringsprocessen samarbetar Knowit Mobile Syd AB med Lernia och vid frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Linnea Gabrielsson på telefon: 0722-54 64 09

Referens

34180

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till