Jobbet Androidutvecklare sökes till internationellt företag! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Androidutvecklare sökes till internationellt företag! publicerad av Framtiden AB

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning


Är du en Androidutvecklare som söker en arbetsplats med de där lilla extra? Här finns jobbmöjligheter på ett modernt och framåtlutat företag beläget i centrala Stockholm.

Dina arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter består främst i att felsöka, åtgärda och utveckla vår kunds applikationer Vårt kundföretag har två applikationer en för internt bruk men också en för gäster och kunder, Dessa kommer du att arbeta med för att både utveckla och underhålla. Du arbetar tillsammans med utvecklingsteamet för att göra produkten så bra det bara går.

Om företaget
Vårt kundföretag är ett företag som utvecklar evenemangsplattformar för nattliv över hela världen. Deras plattformar tillhandahåller en mängd funktioner som utformats för att hjälpa evenemangsproducenter och gäster. Företagets fokus är att marknadsföra och sälja evenemang på webben och i deras applikationer.

Din profil
För att lyckas och trivas i tjänsten krävs det - Relevant Ingenjörs eller YH/KY utbildning mot Android-utveckling. - Minst 2 års erfarenhet av APP-utveckling - Goda kunskaper i RX Java och Gradle - Talar och skriver flytande engelska Meriterande - Svenska i tal och skrift - Kännedom om Dagger2 Vi söker dig som har ett stort intresse för APP-utveckling och gillar att både jobba självständigt och i team. Du är orädd som person och gillar att ta dig an en uppgift.

Om oss
Framtiden AB finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag. Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter – hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

Villkor
Arbetstider: 08.00-17.00 Start: November/December Ort: Stockholm Urval sker löpande, skicka in din ansökan idag!

Referens

21023

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till