SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Android-utvecklare till ICA jobb i Solna på ICA

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Alla Jobb

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida
Android-utvecklare till ICA på ICA

Android-utvecklare till ICA

ICA Solna, Stockholms län Heltid
Ansök på företagets hemsida


År 2023 består av 2024 arbetstimmar - vad är viktigt för dig?

Du kanske skulle säga att kundnära och välbesökta appar är helt avgörande. Kanske spelar inte det någon större roll utan det är teamet, kollegorna eller företaget som är viktigt för dig. Kanske är det teknikvalen och förväntan att vara nyfiken och prova nytt.


Vi gillar att automatisera de där återkommande sakerna, speciellt de tråkiga. Vi gillar att stötta varandra och diskutera lösningar tillsammans. Vi gillar att teamen tar ansvar för sina produkter. Vi gillar innovation och lägger tid på att testa och utvärdera för att lära oss.


Det här med Kotlin, Jetpack compose, RXJava, MVVM, Arcitecture components, Google Play, Git, CI/CD och TDD har du koll på. Vad vi jobbar med i morgon vet vi inte. Det kan du vara med och sätta.


Är du den vi söker?

Vi söker dig med ett seniortänk. Du har lätt för att lära nytt, tycker dessutom det är jättekul och lär gärna ut till andra. Kvalitet nallar du inte på. Att vara transparent och att kommunicera lite extra är en självklarhet för dig. Du kanske har tankar på hur vi kan bli ännu bättre på dialogen med kunderna. Vi vill så gärna fånga upp problem, förstå behoven och berätta att vi har en lösning på gång. Det är fantastiskt roligt!


Appar och antal besökare

  • ICA Appen har under 30 dagar haft 905 880 unika kunder
  • Scanna-lösningen ger nästan 1,5 miljoner köprundor varje vecka

Din avdelning och din arbetsplats

I rollen som Androidutvecklare kommer du att tillhöra avdelningen Digital Experience, som omfattar ca 40 personer, uppdelade på sex tvärfunktionella och självbestämmande produktteam. Tillsammans ansvarar vi för ICA.se, ICA Appen och butikernas Scanna-lösningar. Du blir en del av en organisation med familjär och hjälpsam kultur som sätter ditt välmående, intresse och drivkraft i första hand. I ditt team finns roller som Android- och iOSutvecklare, Backendutvecklare, Testledare, Scrum Master, Produktägare, UX och Visual Designer. Alla jobbar nära varandra, påverkar sin egen produkt, takt och sättet att arbeta på.


Vi jobbar hybrid, vilket innebär möjlighet att jobba hemifrån men även att vi träffas på kontoret. Teamen har stor möjlighet att påverka detta för att vara så effektiva som möjligt. Väl på kontoret har vi egen lunchrestaurang, gym och motionsstationer, dessutom finns kunskap och erfarenhet från de andra ICA-bolagen i huset att ta del av. ICAs kontor ligger nära Mall of Scandinavia och Solna station.


ICA:s koncernspråk är Svenska varför vi ser att du pratar och skriver på Svenska, alternativt håller på att lära dig.


Kontaktuppgifter

Om du har funderingar får du väldigt gärna kontakta Jessica Wikander, rekryterande chef, på 072-0855412 eller [ Link removed ] .


Sista ansökningsdag är 28 februari.


ICA ska spegla våra kunder och samhället, vi strävar därför efter att anställa människor med olika bakgrund, kompetenser, kunskap och erfarenheter. Tester kan förekomma i processen. Vi värnar om goda arbetsmiljöförhållanden med mål om helt rökfria arbetsplatser och tillämpar även drogtestning i samband med rekryteringen.


 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: R0018141