Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Anbudsansvarig till Sono Sverige AB, Stockholm jobb i Stockholm på Säljpoolen

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Anbudsansvarig till Sono Sverige AB, Stockholm på Säljpoolen

Anbudsansvarig till Sono Sverige AB, Stockholm

Säljpoolen Stockholm, Stockholms län Heltid
Anbudsansvarig / Bid Manager
Stockholm

Har du erfarenhet av att arbeta med försäljning inom den offentlig marknaden, kunskaper om LOU samt de regelverk som styr den offentliga upphandlingen? Då kan vi erbjuda dig en spännande roll i ett rikstäckande bolag i möbelbranschen med fokus på tillväxt och utveckling.

Din roll
Vi har en offensiv tillväxtplan och i rollen som anbudsansvarig har du en viktig del i företagets fortsatta utveckling. Du kommer att ansvara för att projektleda både ramavtalsupphandlingar såväl som att svara på anbudsförfrågningar på den svenska marknaden. Rollen innefattar också att hålla sig uppdaterad gällande marknaden och dess produkter. 

Som anbudsansvarig är din huvuduppgift att ansvara för att företagets offentliga anbud håller högsta affärsmässiga nivå. Du kommer att jobba tätt tillsammans med två kollegor i företagets anbudsgrupp. Tillsammans ansvarar ni för att upprätthålla de åtaganden som finns inom ramarna för Sono Sveriges avtal. Ni är företagets kompetensexperter inom området. 

Vi erbjuder
Sono Sverige är en komplett leverantör av inredning till kontor, skola, industri och förvaring. Vi erbjuder dig en spännande tjänst i en koncern som innefattar flera olika bolag och affärsområden i Sono Group. Vi på Sono Sverige är ett gäng engagerade och glada medarbetare som har väldigt roligt tillsammans.

Vi sitter i fina lokaler i Vita huset på Södermalm i Stockholm. Här får du arbeta i en unik miljö med ett högt medarbetarengagemang i en dynamisk miljö, med ett starkt fokus på design och inredning. Rollen innefattar frihet under ansvar i ett entreprenöriellt bolag med fokus på tillväxt och mål.

Krav
Som person är du analytisk, strukturerad och affärsmässig. Arbetet kan i vissa fall innebära korta deadlines vilket betyder att du måste vara flexibel och stresstålig. Att inte tveka på att ställa upp för att möta en deadline ser du som en självklarhet. Du är detaljerad och noggrann då arbetet i omgångar kommer kräva att du går in på djupet i upphandlingarna. Ett taktiskt sinne och förståelse för olika utvärderingsmodeller är viktigt för att leda upphandlingar till vinnande affär.

Vi söker dig som:

  • Har erfarenhet inom offentlig upphandling och LOU
  • Har en positiv attityd, hög arbetskapacitet samt erfarenhet av att planera och disponera din egen tid
  • Har minst ett par års erfarenhet från anbudsskrivning och projektledning inom offentlig upphandling, alternativt som inköpare eller liknande
  • Har god kunskap i Excel
  • Tycker om att samarbeta både internt och externt
  • Tycker om att arbeta och vill bidra till vår härliga företagskultur

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Säljpoolen. Önskar du ytterligare information om tjänsten är du välkommen att höra av dig till rekryteringskonsult Daniel Bjerndal på [ Link removed ] .

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

Om företaget
Mer om Sono Sverige & Sono Group: Sono Sverige ingår i Sonokoncernen med säljbolag i Sverige, Norge och Danmark. Genom ett gemensamt starkt varumärke strävar vi efter att bli din självklara leverantör av inredning för kontor, lager, verkstad, industri, skola, förskola och skåp. Vårt sortiment består av fyra egna varumärken såväl som ett stort övrigt sortiment av väletablerade varumärken inom inredning.

Läs mer om oss här: [ Link removed ]

Sökord: ekonomi, adm, bid manager, anbud

J2W: CB2
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 96c7ae6bafc54d2da70648cb85c4ce