Jobbet Analytiska kemister för kommande uppdrag inom läkemedelsindustrin! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Analytiska kemister för kommande uppdrag inom läkemedelsindustrin! publicerad av Poolia

Full-Time
Göteborg

Arbetsbeskrivning


Söker du en arbetsgivare som ger dig uppmuntrade karriärutveckling, arbetsglädje med stort nätverk och trygg frihet med kollektivavtal? Är du redo för en utvecklande karriär inom ditt intresseområde Life Science? Då är Poolia Life Science rätt arbetsgivare för dig eller någon du känner. Varmt välkommen med din spontanansökan redan idag!

Om tjänsten
Vi söker nu löpande Life Science konsulter för kommande uppdrag läkemedelsindustrin. Uppdragen kommer starta löpande under året med varierad längd och krav på utbildningsnivå/arbetslivserfarenhet. Din personlighet, värderingar och ambitioner är viktigast för oss tillsammans med en stark drivkraft att samskapa framtidens hälsa.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Du kommer att arbeta laborativt och till viss del administrativt med att kvalitetssäkra eller produktutveckla läkemedel eller biomaterial för sjukvården, kliniska studier eller biotech-/ medtechbolag i någon av följande roller: Formulerare Biokemist Analytisk kemist Materialkemist Läkemedelskemist Bioteknolog Laboratorieingenjör Laboratorietekniker Produktutvecklare Projektledare

Vem är du?
Vi söker dig med en universitetsutbildning inom Analytisk Kemi, Biokemi, Kemiingenjör Bioteknik eller motsvarande. Från dina tidigare arbetslivserfarenheter har du arbetat hands-on med LS-MS, UPLC, XRF, DCS, SEM, TEM, Partikelstorleksmätningar, Röntgenkristallografi eller motsvarande. Som person är du engagerad, innovationsdriven, resultatinriktad, flexibel, strukturerad, noggrann och kommunikativ.

Om verksamheten
Som konsult på Poolia är du vår allra viktigaste tillgång. För oss är det självklart att vi tar vårt arbetsgivaransvar i alla situationer. Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med över 30 års erfarenhet att tillsätta kvalificerad kompetens för bolag i tillväxt eller förändring. Denna avgränsning är vår styrka och har gett oss gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden, såsom Life Science där vi själva är specialister. Idag är Poolia ett av de mest omtyckta och välkända varumärkena i branschen. Varmt välkommen med din proaktiva spontanansökan idag!

Referens

57481

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till