Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Analytisk utredare till projekt inom Risk & Compliance jobb i Malmö på SJR AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Analytisk utredare till projekt inom Risk & Compliance på SJR AB

Analytisk utredare till projekt inom Risk & Compliance

SJR AB Malmö, Skåne län Heltid

Vår kund genomför ett omfattande projekt för att säkerställa Code of Conduct Compliance hos sina samarbetspartners och behöver därför stärka upp med en resurs för uppdraget.

En fin möjlighet att lära dig mycket kring säkerhet och complianceprojekt, processer och utredningsarbete i en spännande internationell koncern. Uppdraget startar så snart du är redo och är planerat att sträcka sig ungefär sex månader framåt.

Ditt uppdrag

  • skicka ut och samla in data från koncernens samarbetspartners, i Sverige och internationellt.
  • analysera och utreda inkommande material, utifrån kontrollparametrar
  • återkoppla och ev. efterfråga ytterligare information
  • dokumentera rate
  • sammanställa och rapportera löpande för ev. vidare utredning, hantering och åtgärd
  • Arbetet utförs i olika digitala verktyg och dokumentationen sker i Excel.
  • Arbetet genomförs relativt självständigt men med stöd från organisationen och säkerhetschef som blir närmaste bollplank.

Din profil

Vi tror att du är Civilekonom och antagligen med någon arbetserfarenhet med dig. Du är analytiskt och kritiskt granskande och har god förmåga att se samband och dra slutsatser. Arbetet kräver ett metodiskt och noggrant arbetssätt och då det är stora volymer data som du ska hantera så det är viktigt att du tycker om ett strukturerat och repetitivt arbete.

Övrig information

Uppdragstyp: Konsultuppdrag 6 månader

Start: omgående

Ort: Malmö

Lön: Enligt överenskommelse

Vi interjuar löpande!


Ansökan 
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig Konsultchef Jennie Olsson på 076-6471619. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Sista ansökningsdag är 2020-09-24. 

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post. 

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy: [ Link removed ]


Konsult hos SJR
Att arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg.

Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som hjälper dig med dina utmaningar.
 
Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare. Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT.

SJR är idag cirka 550 medarbetare med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg och Uppsala. Koncernen består av moderbolaget SJR in Scandinavia AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB, Ogunsen AB, SJR IT AB och WES AB.

Titel: Analytisk utredare till projekt inom Risk & Compliance

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: teamtailor-1317307-271352