Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Analytisk systemkonsult med intresse för ekonomi till LOGEX jobb i Göteborg på SJR AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Analytisk systemkonsult med intresse för ekonomi till LOGEX på SJR AB

Analytisk systemkonsult med intresse för ekonomi till LOGEX

SJR AB Göteborg, Västra Götalands län Heltid
LOGEX är en ledande mjukvaruleverantör inom hälso- och sjukvårdsanalys. Vi stödjer beslutsfattare på alla nivåer genom att skapa tydlighet inför viktiga beslut inom hälso- och sjukvården. Vi är marknadsledande i Europa inom sjukvårdsanalys vilket ger oss både möjlighet och ansvar att bidra till en bättre värld. Vårt huvudkontor finns i Amsterdam och vi har kontor i ytterligare åtta europiska länder. Mer information finns på www.logex.com.

Vi söker nu två konsulter till vårt trevliga kontor i Göteborg - en fantastisk möjlighet för dig som vill arbeta i ett mindre team samtidigt som du har internationella kontakter och får möjlighet att utvecklas på ett växande företag där fokus är att omvandla data till bättre vård.

Arbetsbeskrivning
Som konsult hos oss kommer du att arbeta uteslutande mot svensk sjukvård och vi har idag avtal med flertalet av Sveriges regioner. Vi har långvariga och goda relationer med våra kunder.

I din roll kommer du att stötta våra kunder i användandet av våra produkter, både i form av implementation och utbildning. Du har fokus på kundens verksamhet, där du både lyssnar in för att skapa en förståelse samtidigt som du kan utmana dem att ta nästa steg. Du hjälper kunden med analys och uppföljning av deras finansiella resultat samt även operationell effektivitet. Ditt arbete bidrar med att skapa en datadriven kultur i deras organisation.

Båda tjänsterna är placerade på vårt kontor på Lindholmen men du kommer också ha ett nära samarbete med kollegorna på våra kontor i Stockholm och Örnsköldsvik, i tillägg till kollegorna runtom i Europa. I Sverige är vi idag 23 medarbetare, varav många med lång erfarenhet. LOGEX håller just nu på att gå över till nästa generations molnbaserade produkt och det är ett bra tillfälle att komma in som ny i organisationen.

Din bakgrund
Vi söker dig som har högskoleutbildning inom data eller ekonomi och ett par års relevant arbetserfarenhet. Du har troligen en bakgrund inom revision, finans eller dataanalys, databearbetning alternativt inom hälso- och sjukvård. Har du erfarenhet av flera av dessa områden är det självfallet meriterande. Du har också mycket goda kunskaper i Excel och generellt god systemvana. Är du van att skriva SQL eller annan kod alternativt har arbetat med BI-system är det ett stort plus. Då vi är en del av ett internationellt företag ser vi att du har goda kunskaper i engelska. 

Som person har du en uttalad analytisk förmåga och ser logik och samband i komplex information. Du ser dig som en lagspelare och har lätt för att kommunicera och skapa goda relationer. I ditt arbete har du ett eget driv och förmågan att arbeta självständigt. Trivs du att arbeta i en miljö präglad av delaktighet och entreprenörsanda och där du på riktigt kan bidra till att göra skillnad, då är detta tjänsten för dig! Vi uppskattar mångfald och välkomnar sökande med olika kompetenser och bakgrund.

Ansökan 
I denna rekrytering har LOGEX valt att samarbeta med SJR. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Helena Bengtsson på 0766 - 47 16 07. Sista ansökningsdag är 30 september, intervjuer sker löpande. 

Notera att vi tyvärr inte tar emot ansökningshandlingar via e-post. Tänk på att din ansökan inte ska innehålla känsliga personuppgifter, dvs. uppgifter om hälsa och sexualliv, religiös eller filosofisk övertygelse, politiska åsikter, facktillhörighet eller etniskt ursprung. I det fall den sökta tjänsten medför ekonomiskt ansvar kommer en kreditupplysning att genomföras avseende slutkandidaten.

 Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar dina personuppgifter se vår integritetspolicy: [ Link removed ]

Titel: systemkonsult

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: teamtailor-1341044-278394