SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Analytisk Säljansvarig till Habanos Nordic, Göteborg jobb i Göteborg på Poolia

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Alla Jobb

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida
Analytisk Säljansvarig till Habanos Nordic, Göteborg på Poolia

Analytisk Säljansvarig till Habanos Nordic, Göteborg

Poolia Göteborg, Västra Götalands län Heltid
Ansök på företagets hemsida

Habanos Nordic AB ansvarar för försäljningen och marknadsföringen av Habanos varumärken i norra Europa. De viktigaste varumärkena för företaget är Cohiba, Montecristo, Partagas, Romeo y Julieta och Hoyo de Monterrey. Bolaget är marknadsledande inom premiumcigarrsegmentet, både regionalt och globalt, med en marknadsandel på mer än 70% i detta segment.
Regionhuvudkontoret är i Göteborg där alla Habanos varumärken distribueras i hela norra Europa.
Habanos Nordic växer och för att säkra fortsatt tillväxt söker vi nu en Säljansvarig.

Vill du jobba på ett stabilt och marknadsledande företag med stark entreprenöriell anda? Skulle du tycka det var kul med försäljningsansvar, då kan detta vara tjänsten för dig!
Välkommen att skicka in din ansökan så snart du kan, då urval och intervjuer sker löpande.

Om tjänsten
I rollen som Säljansvarig ansvarar du för försäljnings- och marknadsverksamheten i Norden och Baltikum, men tyngdpunkten ligger på försäljning och att analysera siffrorna. Du kommer jobba operativt med försäljning men även mycket analytiskt. Du kommer ansvara för 4 säljare där 2 är i Sverige, 1 i Danmark och 1 i Estland. Du kommer rapportera till Vd:n i Göteborg.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Du kommer leda den dagliga driften av försäljning och aktivt jobba med målstyrning och uppföljning och coacha och motivera säljteamet att nå sina mål. Du följer upp budgetar, YTD-affärsanalyser samt kampanjer och marknadsföringsaktiviteter. Du kommer ansvara för de största Key Accounts i marknadsområdet.

Vem är du?
Vi tror att du har jobbat med försäljning i ett par år eller som controller med inriktning mot försäljning. Du har vana att arbeta och analysera komplexa data och tycker om att jobba mot uppsatta mål. Har du erfarenhet av Trade Marketing, tex drivit kampanjer och incitament för ökad försäljning, så ses det som positivt. Du gillar att arbeta med människor och har en förmåga att bygga team. För att lyckas i rollen är det viktigt att du är driven och affärsorienterad och tar egna initiativ, en riktig ”Doer”!

Vi ser att du som söker:
•  Har högskoleexamen eller annan eftergymnasial utbildning
•  Har mycket goda Excelkunskaper
•  Behärskar svenska och engelska väl, i både tal och skrift
•  Är kommunikativ med en mycket god analytisk förmåga
•  Gärna får ha jobbat i internationell koncern med tighta deadlines
•  Har erfarenhet från dagligvaruhandeln är meriterande

Om verksamheten
Habanos Nordic är ett helägt dotterbolag till Altabana S.L som har huvudkontor i Madrid, Spanien. Bolaget är marknadsledande inom premiumcigarrsegmentet, både regionalt och globalt. I vår portfölj hittar du allt från superpremiummärket Cohiba Behike till det lägre premiummärket Jose L Piedra. Båda märkena representerar premiumcigarrer, tillverkade för hand, från den förnämliga kubanska tobaken. Habanos finns representerat i över 150 länder genom sitt globala distributionsnätverk.
Habanos Nordic AB har ca 18 anställda och omsätter ca 70 mkr. På hemsidan kan du läsa mer, www.habanosnordic.se www.habanos.com
I denna rekrytering samarbetar Habanos Nordic med Poolia, vid frågor om tjänsten kontakta rekryteringskonsult Elizabeth Darevik, [ Email address blocked ]
Tjänsten är på heltid med direktanställning hos Habanos Nordic i Göteborg.
Urval sker löpande, ansök därför redan i dag, varmt välkommen med din ansökan.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 64520