Jobbet Analytisk Kemist sökes till läkemedelsföretag! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Analytisk Kemist sökes till läkemedelsföretag! publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Har du en akademisk utbildning inom kemi och intresse för läkemedel? Vill du arbeta som analytisk kemist på ett läkemedelsföretag? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Nu söker vi för kunds räkning dig som vill arbeta som Analytisk Kemist.
Vår kund är en av Europas största tillverkare av extemporeläkemedel. De är ledande kontraktstillverkare inom Life Science i Skandinavien och etablerad partner för tjänster och produkter till apotek. Med deras 489 medarbetare och fyra produktionsanläggningar har de resurser för utveckling, analys och tillverkning av läkemedel. Vår kund bidrar till läkemedel som förbättrar och räddar liv.

Du kommer ansvara för metodutvecklingar och valideringar för nya produkter, produktvårdsutredringar, projekt och uppdrag både internt och mot externa kunder. Du hanterar även stabilitetsstudier samt frisläppningsanalyser av kliniskt prövningsmaterial. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat vara:

•Att vara analysrepresentant i utvecklingsprojekt (interna och externa projekt)
•Metodutveckling och validering av kemiska analysmetoder
•Protokoll och rapportskrivning på både engelska och svenska
•Analyser av olika typer av prover enligt fastställda metoder, främst med HPLC/UPLC men även andra tekniker såsom GC, frisättning, titreringar och kapselsönderfall
•Resultatrapportering i LIMS
•Produktvårdsarbete och utredningsarbete

Uppdraget innebär att du blir anställd av oss på StudentConsulting men arbetar hos vår kund på deras kontor i Kungens Kurva. Tjänsten är på heltid, tillsvidare och beräknas starta i september. Uppdraget är under 1 års tid som konsult men därefter blir du övertagen till vår kund. Kontorstider tillämpas.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har en akademisk utbildning inom kemi. Du har kunskap om HPLC eller UPLC sedan innan.
Har du gjort examensarbete inom detta anses det mycket meriterande.
Som person är du noggrann, analytiskt och ansvarstagande. Du kan arbeta både självständigt och i grupp.
Det är viktigt att du har ett öga för detaljer samtidigt som du kan arbeta effektivt och med en god analytisk förmåga, kan plocka ut de viktiga. Låter det här som något för dig? Ansök då idag!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

49475

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till