Jobbet ANALYTISK EKONOMICHEF TILL DESIGN HOUSE STOCKHOLM har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

ANALYTISK EKONOMICHEF TILL DESIGN HOUSE STOCKHOLM publicerad av Resultat AB

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning


Är du redo att axla rollen som nyckelperson i en spännande och dynamisk miljö? Är du skarp i dina analyser och vill arbeta i en bred roll nära verksamheten? Vi söker nu en ekonomichef som vill vara med och påverka Design House Stockholms fortsätta riktning!

Om företaget
Design House Stockholm är förlaget för skandinavisk formgivning. Vår kollektion representerar det bästa inom samtida skandinavisk formgivning, med tidlös utstrålning och kvaliteter som överlever tillfälliga trender. Vi samarbetar med ett nätverk bestående av ett 70-tal formgivare på samma sätt som ett bokförlag arbetar med sina författare, där idéer blir till produkter som säljs via ca 600 återförsäljare över hela världen. Design House Stockholm grundades 1992 av VD Anders Färdig och är idag ett av de främsta varumärken inom skandinavisk design. Bolaget omsätter ca 80 miljoner SEK (ca 175 miljoner i butiksledet) med hjälp av ett 30-tal medarbetare.


Dina arbetsuppgifter
Som ekonomichef på Design House Stockholm kommer du få ett övergripande ansvar med varierande arbetsuppgifter i ett expansivt företag. I ditt dagliga arbete kommer du att arbeta självständigt med bland annat budget, vecko- och kvartalsrapporter, månads- och årsbokslut, förbereda inför revison samt valutahantering. Vidare verkar du i ett nära samarbete med VD genom att ta fram beslutsunderlag samt agera bollplank. Du kommer att ansvara för diverse personalfrågor samt sitta med i ledningsgruppen. För rätt person kommer det finnas möjlighet att även ta ansvar över lager/logistik och IT-utveckling.

Din profil
Vi söker dig som har universitets-/högskoleutbildning och minst 5 års erfarenhet av redovisning och/eller controlling. Vi tror att du sedan tidigare har erfarenhet av att driva en ekonomiavdelning. Du har arbetat i bolag där du kommit i kontakt med trading i en internationell miljö. Det ses som meriterande om du har erfarenhet av lager, logistik och IT-frågor då detta kan bli en del av arbetsuppgifterna.

För att lyckas i rollen är du en nyfiken, driven och ansvarstagande person. Du har god affärsförståelse och känner dig skarp när det kommer till analyser. Du är kreativ och tycker om utveckling för att driva ditt eget samt företagets arbete framåt. Vidare är du initiativtagande och bidrar med ett engagemang och en lösningsorienterad inställning. Det är meriterande att ha arbetat i Navision och Jet Reports. Det är krav på att både kunna kommunicera på svenska och engelska.


Framgångsfaktorer
•Relevant universitet-/högskoleutbildning
•Minst 5 års arbetslivserfarenhet av liknande uppgifter
•Tidigare arbetat i ett internationellt bolag, trading och stora transaktionsvolymer
•Meriterande att ha erfarenhet kring logistik och IT-frågor
•Meriterande att ha arbetat i Navision eller Jet Reports
•Krav på att kunna både svenska och engelska


Om oss
Resultat AB är ett bemanningsbolag med inriktning på uthyrning och rekrytering av Ekonomer. Vi är helt enkelt experter på Ekonomer!

Som anställd hos oss erbjuder vi friskvårdsbidrag och har kollektivavtal vilket medför tjänstepension och försäkringar. För mer information om oss, titta gärna in på vår hemsida (www.resultatab.se) och följ oss på Instagram (www.instagram.com/resultatab).

Ansökan
START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid, 100%
PLACERING: Stockholm, City
LÖN: Enligt överenskommelse
KONTAKT: Hanna Eriksson 072-230 99 89
SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2019-04-05

Denna tjänst är en direktrekrytering där vi på Resultat ansvarar för rekryteringsprocessen och där du blir anställd direkt hos vår kund. Låter detta som en intressant utmaning? Vi uppskattar om du ansöker omgående då urval och intervjuer sker löpande.


Referens

7649

Om företaget

Resultat - för dig som älskar ekonomi!

Vi är glada över att just du hittat till oss på Resultat och vi vill gärna hjälpa dig att bygga vidare på din yrkeskarriär och hitta just ditt drömjobb. Vi på Resultat strävar efter att vara Sveriges bästa leverantör av ekonomipersonal för uthyrning och rekrytering, så oavsett om du vill jobba som konsult eller bli direktrekryterad till en av våra kunder så är du välkommen att kontakta oss.

Även om du inte just nu aktivt söker ett nytt jobb så får du gärna registrera ditt CV hos oss. Genom att skicka in ditt CV till oss får du inte bara möjligheten att söka jobb, du blir även sökbar för våra personalansvariga. Samtidigt har du även möjligheten att få notifikationer om jobb och uppdrag som kan intressera dig, både nu och i framtiden.

Tveka inte att skicka in din ansökan, det kan vara idag du hittar ditt drömjobb!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till