Jobbet ANALYTIKER TILL VÄLKÄNT FÖRETAG I STOCKHOLM har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

ANALYTIKER TILL VÄLKÄNT FÖRETAG I STOCKHOLM publicerad av Academic Work

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Är du analytiskt lagd med goda excelkunskaper? Vi söker nu för kunds räkning en prisanalytiker till deras kontor i Stockholm. Start är omgående - välkommen med din ansökan redan idag!


Om tjänsten
Academic Work söker för kunds räkning en analytiker. Vår kund är en av Sveriges ledande leverantörer till restauranger, storkök och servicehandel. Du kommer ingå i ett team om 7 personer som arbetar tätt ihop.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund. Uppdraget är inledningsvis 6 månader med chans till förlängning.

Arbetsuppgifter
I rollen som prisanalytiker är ditt huvudansvar att analysera kundernas prissättning och identifiera och driva förbättringar som bidrar till att stärka lönsamheten tillsammans med säljorganisationen för både nya och befintliga kunder.

Du säkerställer att prissättningen sker i linje med de ramar och riktlinjer som gäller för respektive kategori och kundsegment samt med hänsyn till prisbilden på marknaden. Genom analys och förslag på pris- och marginalförbättrande aktiviteter på kundnivå bidrar du till att driva pris- och marginalarbetet framåt.

Du kommer tillexempel att:

• Analysera kundernas försäljning
• Stötta säljarna och vägleda i prissättning
• Uppdatera sortimentslistor och göra sammanställningar av sortimentet

Arbetet sker med stort eget ansvar och i nära samarbete med säljare och kollegor på avdelningen.

Kandidatprofil

Vi söker dig som

• Har en relevant utbildning på eftergymnasial nivå
• Har avancerade kunskaper i Excel
• Kommunicerar obehindrat i svenska och engelska, både i tal och skrift

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av analytiska roller samt erfarenhet/intresse för matbranschen.

Vi söker dig som trivs i en rådgivande roll där både kundfokus och analys är en stor del av arbetet. Du är mål- och resultatinriktad samt har ett stort engagemang i det du gör.
För att du ska lyckas och trivas i rollen behöver du ha en analytisk förmåga och vana av att arbeta med siffror. Du har tidigare erfarenhet av analysarbete på en operativ nivå och tycker om att arbeta självständigt mot uppsatta mål och deadlines.

• START: Omgående, enligt överenskommelse
• Omfattning: Heltid
• Placering: Stockholm
• Arbetstid: Kontorstider 8-17

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

Referens

15035066-SE

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till