Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Analytiker till spännande företag jobb i Gävle på StudentConsulting

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Analytiker till spännande företag på StudentConsulting

Analytiker till spännande företag

StudentConsulting Gävle, Gävleborgs län Heltid
Vi söker nu för kunds räkning ambitiösa personer som är redo att ta sitt första steg i karriären.

Information om uppdraget:

Vår kund är ett snabbt växande konsultbolag och vi letar nu efter analytiska, ambitiösa och engagerade lagspelare med förmåga att gå den extra milen för att leverera extraordinära resultat till kunderna.
Du är nyexaminerad eller i början på din karriär men med höga ambitioner. Rollen är utformad för att boosta din inlärningskurva och underlätta din utveckling från en nyanställd teammedlem till en managementkonsult med strategisk prissättning som special område. I kombination med dina dagliga arbeta och metoder för price & profitability management får du en solid grund att bygga vidare på för din framtida karriär.

Som analytiker hos vår kund samlar du in, tolkar och använder komplexa data för att sedan effektivt kommunicera resultatet i form av slutsatser, aktiviteter, processförbättringar och utvecklingsmöjligheter. Du delta i möten med kunder där du presenterar slutsatser och aktiviteter.
Tjänsten består av såväl kreativt som analytiskt arbete. Du medverkar i projekt från uppstart till leverans och får därmed en god helhetsbild. Du kommer att tilldelas eget ansvar tidigt och vi ser gärna att du vill vara involverad i utvecklingen av bolaget.

Detta är ett rekryteringsuppdrag där StudentConsulting hanterar den första kontakten med dig som är intresserad och sedan överlämnar detta till kund. Eventuella frågor besvaras av Ida Holmer på StudentConsulting [ Email address blocked ] . Tänk på att väl genomarbetade ansökningshandlingar där du tydligt beskriver din erfarenhet ökar dina chanser i urvalsprocessen. Tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Detta söker vi:

Vi fokuserar på analytisk förmåga och kunskapen att presentera komplexa samband. Som person är du ansvarstagande, engagerande, noggrann, samarbetsvilliga och kan arbeta självständigt med fokus på att skapa resultat. Det är mycket viktigt att du har en stark analytisk förmåga i kombinations med passion för affärs- & försäljningsutveckling. (vi kommer bedöma kompetensen på affärskunskap (business Acumen) och förmågan att omvandla analys till konkreta insikter samt förmågan att presentera. Case baserat)
Viktigaste drivkraften är att vilja utvecklas och lära.

Denna tjänst kräver också god kommunikationsförmåga och Och visar kreativitet i att göra komplex information tillgänglig för dina intressenter. Dina mjuka färdigheter är verkligen viktiga för oss! Du är känd för din nyfikenhet och använder ditt kritiska tänkande för att lösa problem och levererar hög kvalitet till våra klienter. Du tycker om att interagera med kunder och har en naturlig talang för att bygga solida relationer.
Eftersom vi arbetar i en internationell miljö är du trygg och har goda muntliga och skriftliga färdigheter på både svenska och engelska. Akademisk examen inom business, marketing eller finance eller liknande, med ett starkt akademiskt resultat. Du har en stark och beprövad erfarenhet av Office 365.

--------
Vi ger också för dig som student att jobba som konsult/analytiker under dina studier genom att arbeta deltid. Arbetsbelastningen kommer att vara cirka 20 timmar per vecka. Vi har naturligtvis förståelse för att du måste sköta och prioritera dina studier, och vi är medvetna om att det kommer att finnas tillfällen då du är upptagen av uppgifter och tentor.
-------------------------

Om arbetsgivaren:

Implity Consulting är ett snabbt växande företag specialiserade på prissättning och revenue management som levererar praktiska lösningar för att förbättra tillväxt och lönsamhet. Vi drivs av ett praktiskt och pragmatiskt förhållningsätt med kundens framgång i fokus.
Implity jobbar med svenska och internationella företag inom B2B och B2C. Som kunder finns några av Sveriges största bolag.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 60536