Jobbet Junior analytiker till spännande bolag inom tjänstepension har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Junior analytiker till spännande bolag inom tjänstepension publicerad av Jurek Rekrytering & Bemanning AB

Heltidsanställd
Täby

Arbetsbeskrivning

Är du en handlingskraftig och relationsbyggande analytiker med ett brinnande intresse för siffror? Har du dessutom erfarenhet av arbete med tjänstepensioner? Då kan detta vara rollen för dig!

Arbetsbeskrivning

För kunds räkning söker vi nu en engagerad och kunnig analytiker till ett spännande bolag verksamma inom pensions- & försäkringsbranschen. I denna roll arbetar du i ett team om 4 personer, där du ansvarar för att utföra både analys & revision av tjänstepensioner för bolagets kunder. Vidare innefattar rollen följande arbetsuppgifter:

  • Självständigt genomföra analyser för både befintliga och nya kunder avseende deras tjänstepensioner
  • Sammanställa och genomföra presentationer för bolagets kunder
  • Aktivt arbeta med omvärldsbevakning inom tjänstepensionsmarknaden
  • Medverka till merförsäljning samt bibehålla och bygga upp kundrelationer
  • Analys och granskning av avtal

Vem är du?

Vi söker dig som är gymnasieekonom eller vidareutbildad inom ekonomi, matematik alternativt statistik. Du är en analytiker ut i fingerspetsarna och brinner för att analysera & arbeta med siffror. Vidare tror vi att du är en fena på Excel samt att du trivs bra med att arbeta både självständigt och i team.

Har du erfarenhet av arbete inom pensions- och försäkringsbranschen är det meriterande, troligtvis har du även en god förståelse för kollektivavtalade försäkringar, lönesystem och dess uppbyggnad. Vi ser även att du är noggrann, positiv och att du trivs med att arbeta i en konsulterande roll mot kunder. För att lyckas i denna roll krävs goda kunskaper i svenska och engelska i både tal & skrift.

Du erbjuds

En utvecklande och utmanande roll på ett spännande bolag där du självständigt ansvarar för ditt arbete. Tjänsten är initialt ett konsultuppdrag där du blir anställd av JUREK Rekrytering & Bemanning som en del av vår konsultverksamhet. I denna roll finns en god chans till fast anställning hos kund och tjänsten omfattar heltid. Kundens kontor är beläget i Täby med goda kommunikationsmöjligheter och med start omgående. Vid frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Mehdi Riahi på mehdi.riahi@jurek.se.

Om Jurek

JUREK Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management.

Sökord: Analytiker, tjänstepension, försäkring, analytics, analyst, pension, pensioner


Referens

1748CE747B0A4E309C591CE3548117D8

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till