Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Analytiker till ICA Sveriges E-handel jobb i Solna på ICA

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Analytiker till ICA Sveriges E-handel på ICA

Analytiker till ICA Sveriges E-handel

ICA Solna, Stockholms län Heltid

Vill du hjälpa ICA att fatta fler insiktsdrivna beslut? – Sök rollen som Analytiker på e-handeln

Att handla mat online växer explosionsartat när fler och fler människor i Sverige väljer e-handel. Vi är nu inne i en spännande transformation av hela dagligvarusektorn som kommer förändra vårt sätt att både handla mat och leva våra liv. ICA leder utvecklingen och tillsammans med butiker och ICA-handlare formar vi framtidens kundmöten. Vill du arbeta inom ICA Sverige där förändring och utveckling är en del av din vardag? Är du en kommunikativ och analytisk talang som vill vara med och skapa ett mer datadrivet arbetssätt inom e-handeln på ett av Sveriges största bolag? Då kan denna möjlighet vara något för dig!


Nu förstärker inom området och vi söker därför två drivna och nyfikna analytiker till e-handeln som kan hjälpa ICA och våra butiker att fatta bättre och mer insiktsdrivna beslut. Du kommer att ingå i vårt team Analytics & Automation, som just nu är i en upprampningsfas vilket också visar på ICAs fokus och pågående satsning inom området. Kom och joina oss som Analytiker på ICA E-handel!

Det här är ditt blivande jobb

Vårt uppdrag är att ge ICA-handlarna som erbjuder e-handel de absolut bästa förutsättningarna att driva en framgångsrik e-handelsaffär. Du som analytiker kommer att spela en viktig roll i att vara bryggan mellan analysen och den del av verksamheten där det analytiska behovet ska mötas. Nyckeln för att lyckas i den här rollen är att kunna fånga upp behov och förstå en organisations utmaningar för att sedan koordinera och även själv skapa lösningar på hur datadrivna insikter kan användas på bästa sätt.
 

Arbetet innebär kontakt med många människor inom de olika funktionerna inom e-handeln och organisationen på ICA, med personer inom IT, inom ICA Analytics och butik, vilket kräver god kommunikationsförmåga i både tal och skrift. I rollen ingår det problemnedbrytning och presentation av affärsproblem. Du tillhör avdelningen Retailer Experience som utöver analys ansvarar för ICA E-handels direkta affärsstöd till våra handlare, automation, kravställning på och utveckling av plattform och processer inom ICAs e-handel utifrån ett handlarperspektiv.

Vill du göra varje dag lite enklare ihop med oss?

Det är nämligen precis det vi vill göra. För våra kunder och för oss själva. Vi vill att alla ska kunna må bättre, handla bekvämare, laga bättre mat och leva i ett mer hållbart samhälle. Och det är du och vi tillsammans som gör det här. För att lyckas med det måste vi hela tiden utmana oss själva. Vi måste hela tiden jobba ihop för att behålla bra relationer, goda samarbeten och det där starka entreprenörsdrivet för att fortsätta att utvecklas. Innovation och digitalisering är otroligt viktigt för oss. Det är så vi hittar lösningar som håller för framtiden. När det gäller din egen utveckling är det också rätt bra att vi är så stora som vi är och jobbar inom så många olika områden. Det betyder att du kan hitta din egen väg framåt och påverka hur du själv ska utvecklas och växa. Allt det här kombinerat tycker vi skapar riktigt bra förutsättningar för att du och vi ska kunna hänga ihop riktigt länge – och ha kul längs vägen.

Vem är du?
Vi ser att du har en universitetsexamen som civilingenjör, civilekonom eller motsvarande utbildning och att du har några års relevant erfarenhet som till exempel managementkonsult, analytiker eller annat arbete med databearbetning i kombination med projektledning. Vi ser det som meriterande om du dessutom har erfarenhet av e-handel, dagligvaruhandel eller butikslönsamhet.
 

För denna tjänst lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som person är du ambitiös och nyfiken med en entreprenörsanda som tar idéer och utmaningar till handling. Du är analytisk och trivs med att bearbeta och analysera data samt projektleda ett datadrivet arbetssätt. En viktig del i arbetet är att förändringsleda verksamheten och sprida kunskap om insikter därför är det viktigt att du delar vårt konsultativa förhållningssätt.
 

Vi söker dig som är passionerad för att arbeta nära verksamheten i analysprojekt som leder till resultat i butik och för våra kunder. För att trivas hos oss ser vi att du är en ansvarstagande person som har en god förmåga att arbeta både detaljorienterat och inta ett helikopterperspektiv. Du har lätt för att inspirera och är bra på att dela de insikter som våra analyser kan ge. Avslutningsvis tror vi att du gillar att skapa goda resultat som genererar ett genuint affärsvärde för våra butiker i en miljö där förändring och utveckling är en del av din vardag.

Känner du igen dig? Tveka inte att söka dig till oss!

Kontaktinformation

Frågor om tjänst och rekryteringsprocess besvaras av Kajsa Fägerblad, Chef Analytics & Automation (Retailer Experience), +46 72 220 21 54, [ Link removed ]
 

Sista dag för ansökan

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt då vi gör löpande urval -  dock senast 4 februari 2022.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: R0015270