Jobbet Analytiker till FM Mattsson! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Analytiker till FM Mattsson! publicerad av Academic Work

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Är du i början av din karriär och vill ta på dig en roll med stort eget ansvar? Eller har du kanske ett par års erfarenhet och söker efter en ny spännande utmaning? Är du dessutom en fena på Excel med ett sinne för analys? Då är rollen hos FM Mattsson som klippt och skuren för dig! Här får du möjligheten att komma in i en spännande och föränderlig resa som bolaget står inför! Sök tjänsten redan idag, då vi jobbar med ett löpande urval.

Academic Work söker en analytiker till FM Mattsson med start till årsskiftet. Företaget sitter i moderna och fräscha lokaler i Vasastan och du kommer få tillhöra ett team med tre Key Account Managers som du kommer stötta upp och samarbeta med i din roll som analytiker. Du kommer samla ihop data och skapa en struktur för bolaget när det kommer till pris- och dokumenthantering. Därför ser vi att du som söker tjänsten är självgående och noggrann och på så vis kan bidra till avdelningens utveckling.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos FM Mattsson. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig 3 månader framåt.

Kandidatprofil

Som Analytiker kommer du arbeta med att hämta och samla ihop data när det kommer till priser och prissättning för att få en nulägeskoll. Datan kommer sedan att anpassas för att kunna utföra lämpliga analyser och måla upp tänkbara scenarios. Man kommer läsa igenom avtal och utifrån dessa samla och kategorisera all data. I arbetet kommer man även att bryta ut enskilda artikelnummer och se till att information blir mer lättillgängligt när det kommer till avtal och överenskommelser med olika bolag. Det finns inget färdigt verktyg för datainsamlingen och detta kommer innebära detektivarbete och initiativtagande från din sida som analytiker.

Du kommer även att:

* Bygga rapporter med syftet att strukturera upp all data
* Analysera priser och prissättning
* Boka in möten med olika avdelningar och samla information för att komma framåt i processerna

Tjänsten passar dig som har goda kunskaper i Officepaketet med tyngd på Excel, och som nu vill ta dig an en spännande utmaning i en analytisk tjänst. Du kommer kliva in i bolagets nyorganisering i ett nytt KAM-team och få med dig spännande erfarenhet och även få möjlighet att bidra med egna tankar, initiativ och idéer

* Relevant eftergymnasial utbildning inom exempelvis Företagsekonomi eller Statistik
* Goda kunskaper i Officepaketet med tyngd på Excel
* Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift då kommunikationen sker på språket

Det är meriterande om du:

* Arbetat i en analytisk roll tidigare

Som person är du självgående och strukturerad i ditt arbetssätt och tar gärna initiativ och vågar tänka utanför boxen. I rollen kommer du hantera en stor mängd data och därför är noggrannhet och ett analytiskt sinne viktigt för att trivas och passa in i denna roll.

ÖVRIG INFORMATION

* Start: Omgående
* Omfattning: 3 månader med eventuell chans till förlängning
* Lön: Enligt Överenskommelse
* Placering: Vasastan (Centrala Stockholm)
* Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på Sts01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer [här](https://www.academicwork.se/vart-erbjudande-till-heltidskonsulter

Referens

15017898-SE

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till