Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
Nej tack
SE
Vad vill du jobba med?

Analytiker job in Stockholm at SBP Nordiska

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Du flyttas till en extern webbplats för att ansöka.

Ange din e-postadress nedan för att få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Analytiker på SBP Nordiska

Analytiker

SBP Nordiska Stockholm, Stockholms län Heltid
Ansök på företagets hemsida

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-postÄr du den vi söker?

Har du erfarenhet av kreditgivning inom fastighetsbranschen och vill vara en del av ett snabbväxande bolag som ligger i framkant gällande fastighetskrediter på den svenska marknaden. Vill du ha frihet att utveckla ditt eget arbetssätt i en platt organisation? Då kan detta vara en unik möjlighet för dig!Arbetsbeskrivning

SBP Nordic befinner sig på en spännande tillväxtresa och söker en driven och självgående kreditanalytiker med affärsfokus. Framtidsutsikterna är ljusa varför det är dags att förstärka teamet med en renodlad kreditanalytiker med erfarenhet och kunskap kring just fastighetskrediter. Du kommer ha huvudansvaret för att utvärdera kreditförfrågningar och ha en central roll i att driva och genomföra affärer tillsammans med ledningen i Göteborg. Kollegorna i transaktionsteamet har den initiala och primära kontakten med både investerare och låntagare. I din roll som kreditansvarig kommer du att träffa både låntagare och investerare samt besöka projektfastigheter och utvecklingsprojekt i hela Sverige.

Tjänstens placering är antingen på huvudkontoret i Göteborg eller på Stockholmskontoret.Din profil

Vi söker dig med en relevant utbildningsbakgrund, analytisk förmåga, riskbaserat synsätt och som har god erfarenhet av både kreditgivning och fastighetsanalys. Du är van att leverera enligt en institutionell kravprofil för fastighetskrediter. Har du även kunskap kring fastighetsrelaterad affärsjuridik är detta en stor fördel. Kanske har du fått din erfarenhet från tidigare jobb på ett fastighetsbolag, fastighetskonsultbyrå eller investmentbank.

Du trivs i en entreprenöriell miljö där resultatet av ditt arbete ger avtryck, där arbetet som läggs ner idag ger avtryck imorgon - du vill ta en aktiv del i företagets tillväxtresa!

Utöver din förståelse för fastighetsaffärer, kreditgivning och riskanalys har du ett starkt affärsdriv och ett genuint intresse för kredit- och fastighetsbranschen. Du är en engagerad person som både har lätt för att samarbeta med andra och att själv lägga upp ditt arbete och göra vad som krävs för att få det gjort. Att du har hög integritet, är noggrann och beslutsam tar vi som självklart.Om företaget

SBP Nordic, som grundades 2017, jobbar med kreditförmedling för fastighetsbolag via sin crowdlending-plattform. Målet med verksamheten är att tillgängliggöra fastighetsinvesteringar och skapa skräddarsydda finansieringslösningar utan att för den skull göra avkall på säkerheten.

Företaget har idag 11 anställda, merparten arbetar från kontoret i Göteborg.Övrigt

I denna rekrytering samarbetar SBP Nordic med Inhouse och Margaretha Palmbäck. Ansök direkt då urval och intervjuer sker löpande. Vi tar inte emot några ansökningar via mail, utan du söker enkelt med ditt CV via vår hemsida. Tjänsten är på heltid och inleds med en provanställning.

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Margaretha Palmbäck på [ Email address blocked ] eller 072-985 86 51. Välkommen med din ansökan!

 

Rekommenderade jobb

Analytiker
SBP Nordiska Stockholm Heltid
Talent Acquisition Consultant
Framtiden Stockholms län - Stockholm Heltidsanställd
Ej angett
Redovisningsekonomer för framtida uppdrag
Randstad AB Stockholms län - Stockholm Deltidsanställd
Ej angett
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 200806