Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Analytiker inom AML och KYC till Swedbank jobb i Göteborg på TNG Group AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Analytiker inom AML och KYC till Swedbank på TNG Group AB

Analytiker inom AML och KYC till Swedbank

TNG Group AB Göteborg, Västra Götalands län Heltid

Är du intresserad av att utvecklas inom bank och finans på Swedbank i Göteborg? Vi söker nu flera analytiker inom KYC!

Är du nästa analytiker inom AML och KYC på Swedbank? Som analytiker inom AML och KYC har du ett viktigt jobb för att förebygga och motverka penningtvätt och bedrägerier. Vi söker 5 st nya analytiker som vill fortsätta utvecklas inom bank och finans och som har erfarenhet av just AML och KYC eller annat relevant analysarbete.

Processen är redan igång, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt - vi ser fram emot att höra från dig!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

På Swedbank kommer du direkt kastas in i en utvecklande, viktig och spännande miljö och jobba med frågor som rör AML (Anti Money Laundering) och KYC (Know Your Customer). Här blir du en del av ett tight team med höga ambitioner och kommer dagligen se till att vi har ett hållbart och långsiktigt sätt att jobba inom compliance och regelefterlevnad. Här är vi kvalitetsmedvetna och jobbar strukturerat mot att uppnå högt uppsatta mål. Förutom detta kommer du få axla en betydelsefull roll på Swedbank som är en av Sveriges största banker och såklart få möjlighet att växa - både som person och i din yrkesroll. 

Vi på TNG värnar om våra anställda vilket innebär att du som konsult bland annat omfattas av kollektivavtal, försäkringar och friskvårdsbidrag.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som analytiker inom KYC kommer du jobba med att motverka penningtvätt och annan finansiell brottslighet. Du kommer ha kontakt med kunder och samla in information som är nödvändig för att banken ska kunna bedriva arbetet inom motverkande av penningtvätt på ett bra sätt. 

Exempel på arbetsuppgifter är:

  • Kontakta kunder och begära in information
  • Paketera och sammanställa informationen för att presentera den internt
  • Föra en dialog med kollegor och kunder för att säkerställa att all information som krävs för en djupgående analys av kunder finns tillgänglig
  • Följa upp kunder i enlighet med de uppföljningskrav som finns för att kunna identifiera och utesluta medverkan i penningtvätt eller annan finansiell kriminalitet

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer arbeta som konsult via oss på TNG. Uppdraget startar 6 september 2021 och pågår i minst sex månader, med chans till förlängning. Du kommer att jobba från kontoret i centrala Göteborg och arbeta vanliga kontorstider. 

VEM ÄR DU?

För rollen som AML-analytiker söker vi dig som:

  • har examen inom ekonomi, juridik eller annan passande utbildning för rollen
  • har tidigare erfarenhet av KYC/AML eller annat relevant analysarbete
  • har tidigare erfarenhet inom service och kundkontakt 
  • har goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift
  • Kunskaper inom olika bolagsformer och ägarstrukturer är önskvärt.

Som person är du noggrann och du jobbar strukturerat och metodiskt för att hinna med dina arbetsuppgifter på ett bra sätt. Du är också duktig på att samarbeta och kan stötta dina kollegor, samtidigt som du har förmågan att jobba självständigt för att säkerställa en god leverans av dina uppgifter. Vi tror också att du drivs av möjligheten att utvecklas personligt och professionellt.

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG och arbeta som konsult på plats hos vår kund. Vi sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
 

Rekommenderade jobb

Analytiker inom AML och KYC till Swedbank
TNG Group AB Göteborg Heltid
Business analyst till bank i centrala Stockholm
SJR AB Stockholm Heltidsanställd
Analytiker inom AML och KYC till Swedbank
Swedbank AB Göteborg Deltidsanställd
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 9AFFC7A56B9B4837B6C351AE19943DBF