Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Analytics specialist till Ahlsell i Stockholm jobb i Stockholm på Ada Digital

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Analytics specialist till Ahlsell i Stockholm på Ada Digital

Analytics specialist till Ahlsell i Stockholm

Ada Digital Stockholm, Stockholms län Heltid

Var med och driv vår analys i Google analytics och säkerställ pricksäkra insikter som Analytics specialist hos Ahlsell!

Ahlsell satsar stort på sin e-handel! Just nu ges du en unik möjlighet att komma in i ett team under uppbyggnad och tillhöra kärnan i denna satsning! Tillsammans med andra analytiker kommer du få experimentera och testa dig fram för att möjliggöra klockrena analyser och datadrivna beslut.

Hos oss möter du en kreativ, öppen och samarbetsvillig organisation som vill framåt! Vi har identifierat behovet av att ta arbetet med data ännu längre och det är där du kommer in i bilden. Var med och bidra till framtagandet av agenda, struktur, metodik och teknikfloran!

Välkommen till oss, välkommen till Ahlsell!

VI ERBJUDER DIG

  • Komma in i en organisation som drivit e-handel sedan 1997 vars största affär är B2B = mycket inloggad data
  • En digitaliseringsresa med en unik möjlighet för dig att bygga upp avancerade mätpunkter för våra produkter och påverka organisationens digitala riktning
  • Ansvar för kundupplevelsen för desktop, mobil och webb för Ahlsell Norden
  • Möjligheten att jobba i en framgångsrik och långsiktig hållbar organisation som lägger stort fokus på att sina medarbetare ska utvecklas, känna stolthet och engagemang
  • Ahlsellsandan byggt på ett starkt affärsmannaskap som kan beskrivas med värdeorden; ansvar, öppenhet och enkelhet.

DET HÄR GÖR DU HOS OSS

Du kommer framför allt jobba med tre delar; vidareutveckla dataflödet, styra och sätta upp mätpunkter samt analysera vilka frågor som behöver undersökas utifrån verksamhetens behov. Detta innebär att du kommer:

  • Ansvara för det tekniska spårningsflödet i hela utvecklingsprocessen
  • Ansvara för att tillgängliggöra digital data genom befintliga eller nya datakällor
  • Ansvara för granskning och felsökning av insamlad data
  • Involveras i den datadriva produktstrategin och dela din kunskap med Design-, Content-, UX/UI-avdelningarna samt de tekniska teamen
  • Medverka och driv analysen av mätpunkter för att kunna segmentera och förbättra den digitala upplevelsen

DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

Du kommer tillhöra kärnteamet för Ahlsells e-handel. Tillsammans med produktägare, projektledare och SEO-manager kommer du samverka direkt och indirekt med hela organisationen. I dialog med UX/UI-team, utvecklingsteam, Ahlsell Labb och verksamheten skapar du förutsättningarna för den fortsätta digitaliseringen.

Din arbetsplats är i ljusa och fina lokaler i Marievik, ett stenkast från Liljeholmens centrum, där Ahlsell har sitt huvudkontor. Under rådande pandemi arbetar vi enligt FHM:s riktlinjer med en stor andel distansarbete.

MER OM DIG

Vi ser att du är affärsintresserad och har erfarenhet av att jobba i en organisation som har kunden och affären i centrum. Du är analytisk och gillar att komma fram till slutsatser och insikter. I rollen har du många kontakter med kollegor runtomkring i organisationen vilket ställer krav på kommunikativ förmåga och att både kunna lyssna in och föra ut ett budskap. Du kommunicerar obehindrat på engelska i tal och skrift.


Du har gedigen erfarenhet av webbanalysverktyg såsom exempelvis Google analytics samt bra kunskaper inom datavisualisering av olika datakällor. Dina tidigare arbetslivserfarenheter är från liknande roller, helst i miljöer med stora volymer och komplexa data. Vi ser även att du har bra kunskaper i SQL, R, Python och/eller Javascript samt andra utvecklingsverktyg är det starkt meriterande.

SÅ HÄR FÅR VI KONTAKT

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 395E485FCF5D417C847935CADD99BBB1