Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
Nej tack
SE
Vad vill du jobba med?

AML analytiker till bank job in Stockholm at SJR AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Du flyttas till en extern webbplats för att ansöka.

Ange din e-postadress nedan för att få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
AML analytiker till bank på SJR AB

AML analytiker till bank

SJR AB Stockholm, Stockholms län Heltid
Ansök på företagets hemsida

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Har du erfarenhet inom bank, finans eller juridik sedan tidigare? Är du intresserad av AML och vill arbeta mot företagskunder hos vår kund? Läs mer nedan! 

För att säkra att vår kund hela tiden har nödvändig kännedom om sina kunder har ett AML-team etablerats. Teamet utgör tillsammans en viktig länk i arbetet med att säkra att banken inte medverkar till penningtvätt eller andra former av finansiell kriminalitet genom att säkerställa att banken har god kännedom om sina kunder. Teamet har ansvar för att ta in, utreda och bearbeta information och data från såväl hög-, medium- och lågriskkunder.

Arbetsuppgifter

Som medarbetare i AML -teamet blir en av dina viktigaste uppgifter att säkra en god kunddialog medan du inhämtar/utreder nödvändig information från bankens svenska kunder.

Du kommer till exempel att:

•        Inhämta, bearbeta, utreda och kontrollera information från våra svenska företagskunder i enlighet med de kundkännedomskrav som finns.

•        Planlägga kommande kundgranskningar och aktivt delta i uppbyggnaden av en väl fungerande arbetsprocess.

•        I samarbete med andra specialister på området svara på frågor från både kunder och interna kollegor rörande kundkännedom och risk scoring.

Bakgrund

Vi letar efter dig som har en relevant utbildning gärna inom ekonomi eller juridik och som efter din examen hunnit arbeta några år inom bank och finansbranschen eller inom närliggade branscher. Har du tidigare arbetat med AML är det starkt meriterande. Du gillar att arbeta i team men tar även stort ansvar för dina arbetsuppgifter.

För att kunna bidra i rollen som AML Analytiker hos vår kund drivs du av din nyfikenhet och är orädd att testa nya saker. Du gillar utveckling och är inte rädd att komma med egna förslag. Eftersom du arbetar med både svenska och internationella kunder ställs det krav på dina språkliga kunskaper inom svenska och engelska. 

Välkommen med din ansökan!
Ovanstående är ett konsultuppdrag på 6 månader, därefter finns det goda chanser till förlängning. Tjänsten är på heltid och du kommer just nu arbeta hemmifrån men vår kund sitter normalt i fina lokaler i Kista och viss introduktion kan ske på kontoret där.  

Urval och intervjuer sker löpande. 

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post. 

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy: [ Link removed ]


Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare. 
Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT. 

SJR är idag cirka 550 medarbetare med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg och Uppsala. Koncernen består av moderbolaget SJR in Scandinavia AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB, Ogunsen AB, SJR IT AB och WES AB.

Titel: AML analytiker

 

Rekommenderade jobb

AML analytiker till bank
SJR AB Stockholm Heltid
Junior Insight Consultant
Netigate AB Stockholms län - Stockholm Heltidsanställd
Ej angett
Grafisk formgivare
Handelsbanken Sverige Inhousebyrå Stockholms län - Stockholm Heltidsanställd
Ej angett
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: teamtailor-1199153-242124