Jobbet AML analytiker inom Bank & Finans har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

AML analytiker inom Bank & Finans publicerad av SJR AB

Full-Time
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Efterfrågan på kompetens inom AML-området är fortsatt stor och SJR har nu  fått in flera spännande AML-tjänster. Våra uppdragsgivare finns inom bank och finansbranschen och vi söker dig som har erfarenhet inom AML sedan tidigare och som nu känner sig redo att ta nästa steg vidare i karriären. 

Som AML-konsult arbetar du med att motverka terrorfinansiering och penningtvätt. Du säkerställer och kontrollerar ägarstrukturer hos bankens kunder. Du gör även löpande kontroller mot sanktionslistor och utredningar och analyser av transaktioner. Arbetet är av analytisk karaktär och ligger som grund för din rapportskrivning. 

Vem är du?
Vi söker dig med akademisk examen inom Ekonomi från högskola/universitet och som tidigare har arbetat inom AML-området. Du har ett stort intresse för AML, bank och finans och för att passa som konsult hos SJR är du driven, lättlärd och vill ta dig an nya utmaningar. 

Välkommen med din ansökan!
Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post. 

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy: [ Link removed ]

Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare. 
Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT. 

SJR är idag cirka 550 medarbetare med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg och Uppsala. Koncernen består av moderbolaget SJR in Scandinavia AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB, Ogunsen AB, SJR IT AB och WES AB.

Titel: AML

Referens

teamtailor-964562-181281

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till