Jobbet AML-konsult till storbank har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

AML-konsult till storbank publicerad av SJR AB

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Har du erfarenhet inom bank, finans eller juridik sedan tidigare? Är du intresserad av AML-området och vill arbeta på en av Sveriges största bank? Då har vi tjänsten för dig! 

Arbetsuppgifter
Som medarbetare i bankens AML-team blir en av dina viktigaste uppgifter att säkra en god kunddialog medan du inhämtar nödvändig information från bankens svenska Business Banking-kunder. Du kommer ha en viktig roll i uppbyggnaden av bankens fortsatta AML-arbete, samt bidra till att bygga en välutvecklad AML-kultur inom hela banken.

Du kommer till exempel att:


•        Inhämta, bearbeta och kontrollera information från bankens svenska företagskunder i enlighet med de kundkännedomskrav som finns.


•        Planlägga kommande kundgranskningar och aktivt delta i uppbyggnaden av en väl fungerande arbetsprocess.


•        I samarbete med andra specialister på området svara på frågor från både kunder och interna kollegor rörande kundkännedom och risk scoring.

Din bakgrund
Vi söker dig som har en relevant utbildning inom ekonomi eller juridik och som efter din examen hunnit arbeta något/några år inom bank och finansbranschen. Har du tidigare arbetat med AML är det starkt meriterande. Du får gärna ha haft andra kundrelaterade arbeten då tjänsten ställer höga krav på din serviceförmåga. Utöver serviceförmåga är det viktigt att du är lösningsorienterad och alltid ser till kundens bästa. Du gillar att arbeta i team men tar även stort ansvar för dina arbetsuppgifter.

Välkommen med din ansökan!
Urval och intervjuer sker löpande, så välkommen med din ansökan så snart som möjligt.  


Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare. 
Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT. 

SJR är idag cirka 550 medarbetare med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg och Uppsala. Koncernen består av moderbolaget SJR in Scandinavia AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB, Ogunsen AB, SJR IT AB och WES AB.


Titel: AML 

Referens

teamtailor-935575-174334

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till