Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Ambulerande receptionist i Stockholm jobb i Stockholm på Randstad AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ambulerande receptionist i Stockholm på Randstad AB

Ambulerande receptionist i Stockholm

Randstad AB Stockholm, Stockholms län Deltid


arbetsbeskrivning.

Är du i början av din karriär och vill arbeta med service där du får möjlighet att knyta många nya kontakter? Har du avklarad gymnasieutbildning samt beskriver dig själv som social, glad och positiv? Då har vi nästa uppdrag för dig! Randstad söker nu, för start enligt överenskommelse, ambulerande receptionister till vår receptionistpool. En perfekt tjänst för bland annat dig som tagit studenten och är redo för nya utmaningar. Låter det här som ditt nästa kliv? Då hoppas vi på din ansökan redan idag! 
 
Vi har flera kunder med receptioner, till exempel advokatbyråer, banker och fastighetsbolag. Det kan göra din dag både spännande och omväxlande. Inte för att du jäktar mellan olika arbetsplatser, utan för att den ena dagen inte alltid är den andra lik. Du kan till exempel arbeta en – eller några – dagar på ett ställe och sedan få arbeta på andra arbetsplatser. Mestadels är du receptionist men det förekommer också dagar då du agerar vaktmästare, växelmedarbetare och butiksbiträde. Självklart får du alltid en bra introduktion och upplärning så att du är bekväm med vad du förväntas göra. 

Vi tror att du gillar omväxling och är flexibel, precis som dina kollegor i vår receptionistpool i dag. I rollen som ambulerande receptionist kommer du att bli upplärd på mellan 7-10 arbetsplatser och därefter ambulera där emellan. Här får du varierande arbetsplatser och arbetsmiljö samt möjlighet att bredda ditt kontaktnätverk – perfekt för dig som är i början av din karriär. 


ansvarsområde.

Som ambulerande receptionist kommer arbetssysslorna bestå av att; 
  • Ge företag och tillhörande kunder ett trevligt bemötande och god service via reception, växel och mejl. 
  • Vara behjälplig vid lättare administration, posthantering och på bästa sätt lösa olika typer av situationer som uppstår med genomgående hög servicegrad. 
  • Vara praktiskt behjälplig till vaktmästeriavdelningen och godsmottagningen. 
  • Även uppdrag inom butik kan förekomma- kassaarbete och varuplock.


arbetstider.

Uppdragsgivare: Randstad AB 
 
Ort: Stockholm 
 
Omfattning:
80-100% kontorstider, för start enligt överenskommelse – tillsvidare (6 månaders provanställning). 


kvalifikationer.

Här behöver du: 
  • Avklarad gymnasieutbildning 
  • Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift. 
  • Vi ser det som meriterande (ej krav) om du har servicevana (från exempelvis handel eller restaurang) och goda kunskaper i Officepaketet. 
För att lyckas i rollen som receptionist är du social och gillar att ta för dig. Du ser det som en möjlighet med ett arbete där det är både högt och lågt i tak och är inte rädd att ta tag där det behövs. Vidare är du flexibel liksom en glad och positiv person. Trivs du dessutom i mötet med många nya ansikten, såväl kunder som kolleger, kommer du bli en uppskattad receptionist. 

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. 


ansökan.

Sista ansökningsdag: 2021-09-30, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt. 
 
För information: Anna Hedberg | Talent Sourcer | [ Email address blocked ]  
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 201358042