Jobbet Ambitiös och nyfiken supporttekniker sökes till direktrekrytering! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Ambitiös och nyfiken supporttekniker sökes till direktrekrytering! publicerad av StudentConsulting

Jobbet utgår om 3 dagar
Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Är du i början av din IT-karriär och vill arbeta i en lärorik och kundnära roll? Är du dessutom en utåtriktad person med känsla för service? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Nu söker vi för Svensk Driftpartners räkning en kundorienterad supporttekniker. Svensk Driftpartner är en värdefull samarbetspartner till företag och organisationer som vill effektivisera sina IT-miljöer. Deras affärsidé är att erbjuda skalbara och högkvalitativa IT-drifttjänster till sina kunder. Någonting som skiljer dem från andra leverantörer är hur mycket de värnar om de mjuka värdena i sina kundrelationer. Att ha, och kontinuerligt vårda, sina kunders förtroende ser de som en avgörande framgångsfaktor där den höga tekniska kompetensen blir en hygienfaktor. Utöver kundrelationerna tar de tillvara på sina medarbetares kompetenser och en stimulerande kollegial arbetsmiljö påskyndar medarbetarnas snabba tekniska utveckling.

Nu söker de en ambitiös och nyfiken supportspecialist till deras kontor i centrala Stockholm. I rollen har man ett tätt samarbete med sina kompetenta kollegor, samtidigt som man har ett personligt ansvar för sitt arbete. Det är en bred och flexibel roll där det finns stor möjlighet att bredda sin tekniska kompetens, såväl som att fördjupa sig i de delar man är särskilt intresserad av.
Arbetsuppgifterna består bland annat av:
- Ge klientsupport inom Office365
- Administration i Active Directory
- Licenshantering
- Support av hårdvara, projektorer, skrivare osv.

Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att du blir anställd av Svensk Driftpartner, men att vi på StudentConsulting ansvarar för rekryteringsprocessen. Arbetsplatsen är belägen i fina lokaler i centrala Stockholm och kontorstider tillämpas. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten tillsätts när vi hittat rätt kandidat.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har ett stort tekniskt intresse och vill arbeta i en social och flexibel roll. Vi tror att du har en relevant yrkeshögskoleexamen inom IT, där du fått kunskaper inom bland annat Windows 10, Office365 och Active Directory. Har du erfarenhet som onsite-tekniker där du arbetat med support mot klienter och av hårdvara kan det motsvara en utbildning. Har du grundläggande nätverk och server-kunskaper är det meriterande.

I denna process läggs stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du är positiv, engagerad och driven i ditt arbete och strävar alltid mot att utvecklas och lära dig nya saker. Vidare är det viktigt att du är utåtriktad och kommunikativ i ditt förhållningssätt, då rollen innebär en hel del kundkontakt. Har du tidigare erfarenhet av kundnära roller är det mycket meriterande. Arbetsspråket är svenska, varpå flytande tal- och skriftförmåga krävs. Låter detta som en roll för dig? Ansök idag!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

49223

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till