Jobbet Projektledare till Prefabmästarna har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Projektledare till Prefabmästarna publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Piteå

Arbetsbeskrivning

Är du noggrann, flexibel och snabblärd? Nu söker vi dig som har studerat till ingenjör, gärna inom byggteknik eller annan likvärdig inriktning för ett utvecklande heltidsarbete som projektledare till Prefabmästarna i Piteå.

Information om uppdraget:

Som projektledare kommer arbetsuppgifterna att bestå av att leda och fördela arbetet, ansvara för det ekonomiska utfallet i projekten, utföra kalkyl- och anbudsarbeten, upprätta förslagsritningar, förhandlingar, teckna avtal med kunder, ansvara för inköp av material, uppföljning och sammanställa ekonomiska projektprognoser i samband med bokslutsarbete.

Detta är en direktrekrytering till Prefabmästarna. Vilket innebär att StudentConsulting stöttar i rekryteringsprocessen men att anställning kommer att bli direkt hos Prefabmästarna. Arbetstiderna är kontorstider, 8-17, måndag till fredag. All kontakt går genom ansvarig rekryterare Marie Larsson marie.larsson@studentconsulting.com. Vi håller löpande intervjuer och tjänsten kan komma att tillsättas innan annonstiden löpt ut. Så tveka inte, - sök idag

Detta söker vi:

För att vara aktuell för tjänsten ser vi att du har en ingenjörsutbildning med inriktning byggteknik, antingen på högskola, universitet eller på kvalificerad yrkesutbildning. Med fördel har du även tidigare erfarenhet av roll som arbetsledare, platschef, projektingenjör, kalkylator, inköpare eller liknande. Det är också av stor vikt att du har goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift.

Som person ser vi att du resultatinriktad, verkställer planer med engagemang och beslutsamhet och uppnår resultat med hög kvalitet. Du analyserar och förstår komplexa frågor och problem snabbt, agerar på eget initiativ, gör förnuftiga och rationella bedömningar och tar ansvar för resultatet. Du samarbetar effektivt med andra och stödjer andra i strävan att uppnå gemensamma mål.

Stämmer beskrivningen in på dig? Kul! Vi ser fram emot din ansökan.

Om arbetsgivaren:

Prefabmästarna är specialiserade på prefabricerade betongelement. Byggkomponenterna är producerade i deras fabrik och levereras sedan till byggplatsen. Prefabmästarna skapar unika konstruktionslösningar till både mindre och stora byggprojekt. Några av Prefabmästarnas produkter är betongbalkar, betongpelare, betongpålar och balkonger i betong till byggnader. De gör även väggar i betong, massiva samverkansplattor, förspända bjälklagsplattor, STT-kassetter, TT-kassetter m.m. Produkterna som Prefabmästarna skapar används ofta i nya byggnader, bostäder, industrier m.m. Prefabmästarna har även utvecklat en konceptstandard för bostäder och industri. För mer information gå gärna in på www.prefabmastarna.se/

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

44927

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till