Jobbet Amazon E-commerce Specialist/ E-commerce/ The Friendly Swede har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Amazon E-commerce Specialist/ E-commerce/ The Friendly Swede publicerad av Bravura

Heltidsanställd
Uppsala

Arbetsbeskrivning

Har du intresse för siffror och vana att analysera data och vill arbeta med e-handel? På The Friendly Swede erbjuds du en utmanande roll tillsammans med ett drivet team med höga ambitioner att växa globalt. Vill du vara med på deras spännande resa? Sök tjänsten som Amazon E-Commerce Specialist!

Om företaget

The Friendly Swede är ett e-handelsföretag med fokus på e-handelsplattformen Amazon. Förtaget säljer ett brett produktsortiment med huvudfokus på väskor och har hela världen som marknad då de har försäljning i USA, Japan och 6 länder i Europa. Företaget befinner sig just nu i en expansionsfas och deras ambition är att fortsätta expandera globalt. The Friendly Swede sitter i ljusa och fina lokaler i centrala Uppsala.

Arbetsuppgifter

Som Amazon E-commerce Specialist ansvarar du för företagets Amazonkonton runt om i världen. Du arbetar med att driva trafik inom Amazon till företagets produktsidor både organiskt via SEO och via annonser. Dessutom ansvarar du för att produkterbjudande framställs på rätt sätt och arbetar aktivt med konverteringsoptimering. Du har även ansvar för att hålla dig uppdaterad om nyheter och förändringar som sker på Amazon för att uppdatera förändringar. Inledningsvis får du en gedigen utbildning och introduktion för att få de bästa förutsättningarna för att lyckas i rollen.

Formella krav

• Avslutad högskoleutbildning alternativ ha några års arbetslivserfarenhet med dokumenterad framgång • Erfarenhet av e-handel är meriterande • Du uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska och engelska För att lyckas i rollen har du förmågan att förstå affärsmässiga principer med fokus på god lönsamhet och tillväxt. Då rollen innebär analys av siffror och data ser vi att du har ett intresse för nyckeltal och kan omvandla dessa till konkreta aktiviteter. Du är analytiskt lagd och kan snabbt skapa en förståelse för siffror och se eventuella fel. Eftersom du jobbar med konverteringsoptimering så gillar du att uttrycka dig kreativt i text och visuellt. Rollen innebär stort ansvar vilket ställer krav på att du tar stort ägandeskap för dina arbetsuppgifter, utförandet av dessa och säkerställer att de blir utförda i tid. Som person är du öppen för förändringar och har lätt för att anpassa dig efter nya situationer. Vidare är du målinriktad och motiveras av nya utmaningar och har en vilja och drivkraft att utvecklas i din roll och företaget. Du är en social person och du får energi av att umgås med människor.

Övrig information

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura, men du kommer anställas direkt hos The Friendly Swede. Start: Enligt överenskommelse Plats: Uppsala Lön: Enligt överenskommelse Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar. Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan! Sökord: Amazon, e-commerce, marknadsföring, marketing, Uppsala, e-handel, rekrytering

Referens

2465601

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till