Jobbet Almi söker en driven rådgivare i Malmö med innovationsspets och affärssinne har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Almi söker en driven rådgivare i Malmö med innovationsspets och affärssinne publicerad av ALMI Företagspartner AB

Heltidsanställd
Malmö

Arbetsbeskrivning

Almi investerar i framtida tillväxt. Vi erbjuder finansiering och affärsutveckling till små- och medelstora företag som vill utvecklas och växa. Det omfattar såväl idéer med tillväxtpotential i tidiga faser som etablerade företag i expansionsfas. Genom systerbolaget Almi Invest investerar vi riskkapital i företag i tidiga skeden med stor tillväxtpotential och en skalbar affärsidé. Almi ägs av staten tillsammans med regionala ägare och finns nära företagen med 40 kontor över hela landet. Läs mer om Almi på www.almi.se  Almi söker en driven rådgivare i Malmö med innovationsspets och affärssinne!

Vill du arbeta med det spännande uppdraget att utveckla skånskt näringsliv?

Skåne är en expansiv region. Näringsliv och företagande prövar idag nya vägar, marknader och arbetsformer i och utanför Sverige. Intresset för att starta, driva och utveckla egna företag växer hela tiden. Mitt i den här dynamiken arbetar Almi Företagspartner Skåne med spännande människor och företag. Nu har du chansen att bli en av oss och vara med och skapa förutsättningar både för företag som vill utvecklas och för människor som vill förverkliga idéer och visioner. Vi arbetar professionellt och affärsmässigt med finansiering och affärsutveckling. Läs gärna mer på www.almi.se/skane.   

Din roll

På Almi arbetar du, tillsammans med dina kollegor, för att innovativa företagare snabbare ska nå sina mål. Det gör vi genom att erbjuda affärsutveckling och finansiering för att idéer och företag ska kunna utvecklas på bästa sätt. Du analyserar kundens behov, ger råd och coachar kunden framåt, och föreslår lösningar bland Almis och våra partners erbjudanden. Du arbetar med kunden i centrum, proaktivt i olika branscher med våra partners – inkubatorer/acceleratorer, banker och andra företag eller organisationer. Det är ett självständigt och utåtriktat arbete med både en rådgivande, kontaktskapande och säljande roll.

Vi är en målstyrd organisation med tydliga leveranser, både kvalitativa och kvantitativa. Du kommer att bli en viktig del av vårt team och rapporterar till affärschef på Almi Skåne.

Din erfarenhet

Du har akademisk utbildning där specialistkompetensen är av mindre betydelse, men troligtvis är du ingenjör, ekonom eller motsvarande. Du har erfarenheter från innovation och affärsutveckling i startups eller SME (små/medelstora bolag). Du ska känna kunna resonera med våra kunder kring förverkligandet av en affärsidé eller en teknisk produkt, och hjälpa till att kartlägga vilka immaterialrättsliga, tekniska och affärsmässiga frågeställningar företagandet står inför. Du har ett analytiskt sinnelag, och konkreta erfarenheter av företagsekonomi och affärsutveckling i startups, små och/eller medelstora bolag.

Din person

Du har en utåtriktad läggning med känsla för människor och förmågan att både analysera personer och affärsplaner samt trivs med att vara operativ. Du är rak och tydlig på ett ödmjukt sätt och har förmågan att vinna förtroende. Du brinner för entreprenörskap, finansiering och kundkontakter samt vill se utveckling och nå resultat. Samtidigt som du är självgående med stort egenansvar är du också en lagspelare som kan samarbeta med andra internt och externt. Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat. Det är en fördel om du redan har ett regionalt nätverk i Skåne.

Omfattning

Tillsvidareanställning. Heltid, 40 tim/vecka.

Placering

Arbetsställe Malmö, Gustav Adolfs Torg 8a. I jobbet ingår resor inom Skåne där kundbehovet styr var du arbetar.

Kontakt

Rekryteringsansvarig; Sofie von Homeyer, Chefspoolen 0709-248798.

Jag har nu semester, så om du undrar något utöver det som redan finns beskrivet i annonsen, ber jag dig maila mig din fråga på sofie.vonhomeyer@chefspoolen.se så återkommer jag med svar. Tack.

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast den 31 juli 2020.

Att arbeta på Almi

På Almi är kompetensnivån hög och samhällsengagemanget en viktig drivkraft. Det finns ett starkt gemensamt intresse – att se fler växande och framgångsrika företag i Sverige. För att trivas hos Almi stimuleras du därför av att arbeta för andra människors framgång och för ett hållbart företagande. Miljön är dynamisk och ger möjlighet till personlig utveckling.

Almi driver ett aktivt mångfaldsarbete både internt och externt och tror på att medarbetarnas olika bakgrunder, erfarenheter, kunskaper och personligheter berikar verksamheten. I rekryterings-sammanhang är fokus på mångfald utifrån exempelvis kön, ålder, och utländsk bakgrund en självklarhet.

Hos oss erbjuds du en möjlighet att påverka din arbetsdag i ett flexibelt arbete med stort eget ansvar. Du får en utåtriktad tjänst där du träffar många spännande och omväxlande kunder och företag. Givetvis har du också engagerade och duktiga kollegor som stöttar dig i ditt arbete. I tjänsten erbjuds du även möjlighet till kompetensutveckling. Vi har kollektivavtal och värdefulla förmåner. Vi sitter i fina lokaler i centrala Malmö, Kristianstad och Helsingborg.

Referens

E031A67D55ED4EA3BDD2ACF46D2A1

Om företaget

Chefspoolen är ett svenskt företag med verksamhet inom rekrytering, coaching och ledarskapsutveckling. Våra kunder finns över hela Sverige i det privata näringslivet och inom offentlig sektor.

Alla våra konsulter har lång egen chefserfarenhet – din garanti för ett lyckat resultat. Chefspoolen sätter sig snabbt in i företaget och förstår behov, förändring och utveckling. Vi hjälper våra kunder att nå sina mål genom rätt rekrytering och utveckling av chefer och specialister. Våra kontor finns i Malmö, Stockholm och Göteborg.

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till