Jobbet Allmänspecialist alternativt ST-läkare till Vårdcentral Smeden har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Allmänspecialist alternativt ST-läkare till Vårdcentral Smeden publicerad av Randstad AB

Full-Time
Eskilstuna

Arbetsbeskrivningarbetsbeskrivning.

Är du specialist i allmänmedicin och vill jobba på en stor vårdcentral i centrala Eskilstuna? Uppskattar du härliga kollegor, varierande arbetsuppgifter och samtidigt att ha nära till beslut? Då kan tjänsten på vårdcentral Smeden vara något för dig! 

Smeden söker en specialist i allmänmedicin till sin vårdcentral i centrala Eskilstuna. Smeden är en stor vårdcentral med ca 40 medarbetare med omkring 12.000 listade patienter. Vårdcentralen ligger i ett område med mycket nybyggen och många patienter kommer från koncernens företagshälsovård vilket ger en patientgrupp som är något yngre och friskare. Lokalerna är stora och fräscha. 

Vi erbjuder dig en stimulerande arbetsplats med ett stort gäng härliga kollegor. Löneförmåner såsom: sjukförsäkring, friskvård, rabatterade vaccinationer, marknadsmässig lön m.m. Du har nära till ledning och beslut och får vara med och påverka arbetssätt och struktur. 

Smeden ingår i en koncern som genom moderbolaget Smedhälsan Holding AB ägs av drygt 50 företag i Eskilstuna. Här ingår också Smedhälsan Företagshälsovård och Aros Vaccin. 


ansvarsområde.

Arbetsuppgifterna inkluderar planerad mottagning, lättakut, äldreboende och distriktsjour. Firmabil finns att tillgå. På Smeden jobbar läkare, sjuksköterskor, psykoterapeuter, kurator, administratörer m.m. Teamarbetet mellan yrkeskategorierna fungerar väldigt bra och man har roligt tillsammans. 

Det finns möjlighet att genomföra vissa patientbesök via web-tjänst. Har du ett särskilt intresseområde så uppmuntras det och du får lägga lite extra tid på just det du brinner för. 


kvalifikationer.

För att söka tjänsten krävs att du är specialist i allmänmedicin alternativt att du är i slutet av din specialisttjänstgöring.

Tjänstgöringsgrad 
100% heltid men deltid går att diskutera utifrån dina önskemål. Observera att detta är en tillsvidareanställning och inte ett konsultuppdrag.

Önskvärt är att du ska ha erfarenheten av att handleda.

Personliga egenskaper
Du gillar att jobba i team och har en bra samarbetsförmåga. Du värdesätter ett professionellt patientbemötande och är kvalitetsmedveten. Stor vikt läggs på personlig lämplighet. 


ansökan.

Senaste ansökningsdag: 2020-11-13 tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag, se därför till att ansöka så snart som möjligt!

För mer information om tjänsten kontakta
Elin Ingström, rekryteringskonsult. Telefon: 0723595491, epost: [ Email address blocked ] - Click here to apply to Allmänspecialist alternativt ST-läkare till Vårdcentral Smeden

Randstad Care sköter rekryteringsprocessen men du blir anställd av Smeden. 

Referens

201309070

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till