Jobbet Allmän tekniker till Mullsjö har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Allmän tekniker till Mullsjö publicerad av Framtiden AB

Heltidsanställd
Mullsjö

Arbetsbeskrivning


Har du utbildning eller arbetslivserfarenhet inom automation, mekanik eller verktyg? Har du erfarenhet inom plasttillverkning? Då är det här rätt tjänst för dig!

Dina arbetsuppgifter
I rollen som allmän tekniker kommer du ingå i en teknikgrupp med inriktning mot vision teknik, robotteknik och formsprutning. Din arbetsuppgift är främst att underhålla och förebygga fel och problem i de 67 maskiner som finns i lokalerna. De maskiner styrs PLC, hydraulik, pneumatik och robotteknik och är sorterade i ett prioriteringssystem där det finns ett tydligt upplägg på hur man arbetar. Du kommer jobba 2 skift.

Om företaget
Vår kund tillverkar formsprutade plastförpackningar till livsmedelsindustrin. Bolaget bedriver sin verksamhet i nybyggda lokaler i Mullsjö utanför Jönköping med ca 185 anställda. Mer information om företaget anges vid intervju.

Din profil
Som person är du en lagspelare som har enkelt för att samarbeta med kollegor. Du är en driven och målmedveten problemlösare som kan ta egna beslut samt jobba självständigt. Du är ordningsam och strukturerad. Skallkrav: - Relevant utbildning eller arbetslivserfarenhet inom automation, robot, mekanik eller verktyg - Svenska och engelska i tal och skrift Meriterande: - Erfarenhet inom plastindustrin främst mot formsprutning - Erfarenhet i PLC och Vision-system - Kunskap om robotteknik

Om oss
Framtiden AB finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag. Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter – hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

Villkor
Omfattning: Heltid, 2 skift Lön: Enligt överenskommelse Startdatum: Omgående enligt överenskommelse Ort: Mullsjö Sök redan idag, urval sker löpande.

Referens

21017

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till