Jobbet Aller media söker teknisk SEO-specialist har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Aller media söker teknisk SEO-specialist publicerad av Aller media

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Aller media är i en spännande fas där företaget växer på digitala plattformar. Senaste åren har transformeringen från ett printförlag till ett modernt mediehus gått i snabb takt och nu söker vi dig som vill vara med på vår resa som vår nya tekniska SEO-specialist.

Om tjänsten
I rollen som teknisk SEO-specialist kommer du att jobba tätt mellan utveckling, redaktion och den kommersiella avdelningen för att optimera vårt arbete med affären i fokus. Du kommer vara den som ser till att företaget arbetar på bästa sätt med sökordsoptimering och är främsta stakeholder för all utveckling rörande SEO. Du kommer utgå från vårt produktteam där du ansvarar för att våra tekniska plattformar är i linje med Googles algoritmer samt driva projekt som att implementera AMP, Google News och så viare. Hos oss kommer du få mycket eget ansvar och tillsammans med krossfunktionella team driva affärs- och produktutveckling för att öka konvertering, kvalitet, trafik och intäkter.

Vem är du?
Du är en nyfiken, driven och väldigt kommunikativ person som gillar att jobba med andra människor och att vara en del av ett lag där vi hjälper varandra. Du gillar att jobba affärsdrivet och analytiskt och följa upp på dina initiativ för att se om de gett önskat resultat eller inte – och iterera där det behövs. Du jobbar förmodligen idag på ett större mediehus eller på en byrå och har erfarenhet av att jobba med SEO i större organisationer.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är:

 • Driva och utveckla SEO-optimeringen av samtliga digitala produkter, befintliga som nya
 • Delta i utvecklingsprojekt för att säkerställa affärsnytta med fokus på SEO
 • Identifiera och kravställa nödvändig utveckling för att möta upp på Googles förändringar
 • Löpande analys och uppföljning på redaktionernas SEO-arbete
 • Ta fram och presentera SEO-strategier för redaktionerna

Du har:

 • Djup förståelse för SEO med fokus på de tekniska delarna
 • Väldigt erfaren av att jobba med Google Analytics, Search Console och Tag Manager
 • Erfarenhet av att jobba med Ahref, Screaming Frog och/eller andra SEO-verktyg
 • Ett öga för affären
 • God analytisk förmåga
 • Mycket goda färdigheter i svenska och engelska (tal och skrift)

Vad vi kan erbjuda dig:

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% med tillträde så snart som möjligt. Du kommer att jobba på Aller medias kontor i Stockholm – centralt placerat vid Östermalmstorg på Humlegårdsgatan 6 med närhet till allt.

Hos oss får en central roll på en spännande och kreativ arbetsplats i ett mediehus där vi är drivna och gillar förändring, samtidigt som vi bryr oss om varandra. Vi är ett företag med mycket kärlek för både våra anställda, våra användare och våra kunder – vi kan garantera att hos oss kommer du få direkt påverkan på bolagets affär och jobba nära de strategiska besluten.

Du kommer ingå i Aller medias produktteam där du tillsammans med produktägare, designer och specialister driver transformeringen av Aller media framåt. Vi är ett nordiskt företag och som sådant kommer du involveras i spännande nordiska projekt.

Vi tror på ett öppet arbetsklimat där vi jobbar i team för att nå gemensamma mål – vår framgång är att vi jobbar nära varandra inom teknik, produkt, redaktion och sälj och jobbar sida vid sida för att skapa den bästa upplevelsen för våra användare och kunder.

Vi ser fram emot din ansökan!

Om Aller media

Aller media är marknadsledande inom populärpress i Sverige, med en marknadsandel på 64 %. Vi har några av Sveriges mest välkända varumärken inom tidskrifter, såsom ELLE, Må Bra, Svensk Damtidning, ELLE Decoration, Allers, Hänt TV, Baaam, Femina och Residence.

Vi på Aller media formas av det vi gillar att göra allra bäst: underhålla, engagera och inspirera Sveriges kvinnor. Vi älskar att tillsammans skapa unika upplevelser och innehåll som får människors hjärtan att slå lite snabbare, något som också känns i stämningen i vårt mediehus. Här finns en inbjudande gemenskap och en omtanke om varandra som gör det så mycket roligare och så mycket mer inspirerande att testa nya idéer och utvecklas tillsammans för att fokusera på vår gemensamma framgång. Vi firar våra framsteg och hjälper varandra när det behövs. Tillsammans inspirerar och utmanar vi varandra, och jobbar intensivt på att överträffa våra kunders förväntningar.

Det krävs många olika talanger, erfarenheter och färdigheter för att driva och utveckla ett av Sveriges ledande mediehus. Vi erbjuder utmaningar för allt från passionerade IT-utvecklare, kreatörer, journalister och entreprenörssjälar till analytiker och säljare. Hos oss får du upptäcka styrkor som du inte visste att du hade, för på Aller media myllrar det av möjligheter för dig som har modet och viljan att ta för dig och göra skillnad.

Vi har kontor i Stockholm och Malmö. Huvudkontoret ligger i Stockholm. Aller media äger Make Your Mark, OTW och Narva.

Referens

588_GS_ALLERS

Video


Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till