Jobbet Aller media söker Specialist Sociala medier har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Aller media söker Specialist Sociala medier publicerad av Aller media

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Älskar du online-journalistik? Är du nyfiken och nyhetsdriven? Har du bra koll på nöjesvärlden och bred erfarenhet av att skräddarsy och förädla material för att få genomslag i sociala medier? Tycker du om att tävla? Då har vi ett spännande jobb åt dig i Hänt-gruppen på Aller Media.

Om tjänsten

Inom Hänt-gruppen bevakar vi den svenska nöjesscenen och skriver om personligheterna och företeelserna i underhållningsbranschen. Som Specialist Sociala medier vid vår online-desk blir du ett viktigt nav i vår storsatsning på hänt.se och arbetar med uppgiften att svara upp mot vår vision att vara ”Sveriges mötesplats och nyhetskälla för dig som älskar nöjesvärlden”. Tjänsten är en nyinrättad specialistroll där vi söker en medarbetare som har bred och mångårig erfarenhet av att renodlat ha arbetat med sociala medier och vana av att självständigt analysera och skräddarsy material för att uppnå maximal effekt. Tjänsten innebär både hands on-jobb, i bemärkelsen att ta fram och förädla relevant material, men även mer strategiska uppgifter såsom att plocka fram rätt analyser och definiera vägar framåt för att vässa vårt totala SoMe-arbete.

Vem är du?

Du är utbildad journalist och har med fördel en bakgrund som sociala medier-reporter/specialist troligtvis från kvällspress, andra mediehus med ambitiös online-satsning eller från en liknande roll på en byrå i kommunikationsbranschen. Du har djup kunskap om SoMe-arbetets olika delar och uppfattar snabbt förändringar som blir relevanta för arbetet. Du är vid sidan om själva innehållsproduktionen van vid självständigt analysarbete för att över tid bygga upp datadriven och precis kunskap om våra målgrupper. Innehållsproduktionen består både av textproduktion och rörlig bild. Självklart har du ett stort intresse för den svenska nöjesscenen. Som person trivs du med att arbeta i team och drivs av tävlingen i att producera en attraktiv produkt. Du är kreativ, har ett stort engagemang och självklart affären i fokus. 

Sök!

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och placerad på vårt kontor vid Östermalmstorg i centrala Stockholm. Vi utvärderar kandidater löpande så sök tjänsten snarast – dock senast den 31 oktober. Tillträde efter överenskommelse. Har du frågor angående tjänsten eller företaget? Kontakta redaktionschef Anders Burström, anders.burstrom@aller.com.

*****

Det här är Aller media!

Vi är ett av Sveriges största mediehus i en spännande fas där vi varje dag utmanar status quo, springer snabbt och vågar testa nya och roligare vägar. Vi drivs av vår vision att göra kvinnors liv rikare, och vi börjar på hemmaplan, hos oss är glastaket krossat! Vår affärsidé är att genom starka varumärken och innehåll med hög redaktionell kvalitet skapa underhållning och inspiration till kvinnor. Vi utvecklar ständigt nya sätt att engagera, ge upplevelser och tjänster till våra följare, användare, besökare och läsare – i kvinnans hela universum. Det krävs en skön mix av människor, passioner och talanger för att driva och utveckla ett av Sveriges ledande mediehus. Vi tar ledarskap och innovation på allvar, och ger utrymme för idéer och affärsutveckling! Vi har centrala kontor med soliga takterrasser både på huvudkontoret i Stockholm, som renoveras till toppklass just nu, och i Malmö där vi sitter i nya fräscha lokaler. Aller media AB är en del av den nordiska Allerkoncernen (Aller Holding A/S) som ägs av den danska familjen Aller. Vi skapar och utvecklar några av Sveriges mest välkända varumärken såsom ELLE, Må Bra, Svensk Damtidning, Allers, Allas.se, Hänt TV, Baaam, Femina och Residence. I koncernen Aller media AB ingår våra prisvinnande kommunikationsbyråer Make Your Mark, OTW och Narva. Vi vill revolutionera mediebranschen. Vill du vara med på vår resa?

Referens

651_GS_ALLERS

Video


Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till