Jobbet Aller media söker produktägare har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Aller media söker produktägare publicerad av Aller media

Heltidsanställd
Malmö
9 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Vill Du vara med och utveckla några av Nordens största mediesajter?
Aller media är i en spännande fas där företaget växer på digitala plattformar. Senaste åren har transformeringen från ett printförlag till ett modernt mediehus gått i snabb takt och nu söker vi dig som vill vara med på vår resa som vår nya produktägare.

Om tjänsten
Som produktägare på Aller media kommer du jobba aktivt med företagets digitala transformation. Du kommer ingå i produktteamet och ihop med produktägare, designer och utvecklare deltar i koncept, förstudier och löpande projekt samt driver implementeringen, testar och följer upp ny funktionalitet. Du kommer att få motionera din förmåga att själv problematisera och analysera för att detta i processer och för att leverera lösningar på tekniska utmaningar. Du kommer jobba nära stakeholders och utvecklare och ansvara för att vi bygger efter bästa affärsnytta. Du kommer tillsammans med dina stakeholders genom workshops och agilt arbete sätta strategin för Aller medias digitala produkter på både kort och lång sikt.

Sist men inte minst – du kommer vara en av de viktigaste personerna för att ta några av Sveriges starkaste redaktionella varumärken som ELLE, Femina, Café och Svensk Dam till nya nivåer.

Vem är du?
Du är en nyfiken, driven och kommunikativ person som gillar att jobba nära produkterna med en helhetsblick. Du har arbetat som produktägare eller projektledare under ett flertal år – vilken bransch spelar mindre roll då vi tror att färska ögon är något positivt, men har du erfarenhet från tech- eller mediabranschen så är det meriterande.

Du trivs att arbeta tillsammans med olika roller som affärsutvecklare, journalister och utvecklare för att lyfta våra plattformar och tjänster till nästa nivå samt att du gillar att vara den som bidrar med den tekniska expertisen och ställer de frågor som behövs för att utmana och ta bollen vidare. Du är organiserad och strukturerad och är van vid att driva på projekt och att hitta vägar framåt där andra kanske ser hinder. Du är en van kravställare och vet hur viktigt bra krav är för att leverera en lösning i tid.  

Om du är nyexad eller har flerårig erfarenhet spelar mindre roll – för oss är det viktigast att hitta en person med rätt kompetens och ambition.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är:

 • Kravställa, följa upp och planera utvecklingen för dina produkter inom Aller media
 • Coacha och stötta utvecklingsteamen och prioritera backlogen samt utföra de ärenden du kan ta hand om själv
 • Vara ansvarig för bugghantering, felsökning och hantering av dem för dina produkter
 • Leda workshops och möten med olika delar av bolaget för att samla in krav och önskemål och omsätta dessa till user stories
 • Göra användartester och case studies för att ta reda på hur Aller medias produkter används utanför mötesrummen
 • Utreda, researcha och analysera – och ifrågasätta – önskemål om utveckling och estimera tidsåtgång

Vi tycker det är bra om du har:

 • Erfarenhet av större utvecklingsprojekt, projektledning, testning och att hålla workshops
 • God erfarenhet av att skriva krav och/eller user storys
 • Arbetat med agila arbetsmetoder som scrum och/eller kanban
 • God kunskap och förståelse för användarvänlighet och design
 • Grundläggande kunskap i programmering är meriterande
 • Några års erfarenhet av att jobba med webbutveckling, gärna med större sajter och/eller flera sajter i samma ”skal”
 • Talar och skriver flytande svenska och engelska

Vad vi kan erbjuda dig:
Tjänsten är en heltidstjänst på 100% med tillträde den 1 december eller så snart som möjligt efter det. Du kommer att jobba på Aller medias kontor i Malmö – centralt placerat på Östergatan 20 med närhet till allt.

Hos oss får en central roll på en spännande och kreativ arbetsplats i ett mediehus där vi är drivna och gillar förändring, samtidigt som vi bryr oss om varandra. Vi är ett företag med mycket kärlek för både våra anställda, våra användare och våra kunder – vi kan garantera att hos oss kommer du få direkt påverkan på bolagets affär och jobba nära de strategiska besluten.

Du kommer ingå i Aller medias produktteam där du tillsammans med produktägare, designer och specialister driver transformeringen av Aller media framåt enligt scrum i nära samarbete med redaktion och kommersiell avdelning. Vi är ett nordiskt företag och som sådant kommer du involveras i spännande nordiska projekt. .

Vi tror på ett öppet arbetsklimat där vi jobbar i team för att nå gemensamma mål – vår framgång är att vi jobbar nära varandra inom teknik, produkt, redaktion och sälj och jobbar sida vid sida för att skapa den bästa upplevelsen för våra användare och kunder.

Sök!
Du ser förmodligen denna annons via din mobil, därför har vi gjort det enkelt för dig att ansöka direkt från mobilen. Med ett enkelt klick kan du ansöka redan nu med din Linkedin-profil eller bifoga ditt CV via Dropbox eller Google Drive. 

Vi intervjuar löpande men välkommen med din ansökan senast den 28 september.
Har du frågor om tjänsten? Kontakta vår Produktchef Joakim Holfve, joakim.holfve@aller.comcom

Aller media
Aller media är marknadsledande inom populärpress i Sverige, med en marknadsandel på 64 %. Vi har några av Sveriges mest välkända varumärken inom tidskrifter, såsom ELLE, Café, Må Bra, Svensk Damtidning, ELLE Decoration, Allers, Hänt TV, Baaam, Femina och Residence.

Vi har kontor i Stockholm och Malmö. Huvudkontoret ligger i Stockholm. Aller media äger äger även Make Your Mark, OTW och Narva.

Referens

574_GS_ALLERS

Video


Liknande jobb

Administration / Administratör Hässleholm Bravura
Jobba med kundservice i Riga, Lettland! Trelleborg StudentConsulting
Bolagsjurist Legal Counsel Lund Axis Communications
Utvecklare inom Cloud Lund Axis Communications
Mechanical Engineer Malmö SAAB
Konstruktör Hässleholm Wikan Personal AB
Mätingenjör till PK Road Lund StudentConsulting

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till