Jobbet Aller media söker produktägare (föräldravikariat) har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Aller media söker produktägare (föräldravikariat) publicerad av Aller media

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Aller media är i en spännande fas där företaget växer på digitala plattformar. Senaste åren har transformeringen från ett printförlag till ett modernt mediehus gått i snabb takt och nu söker vi dig som vill vara med på vår resa som vår nya produktägare.

Om tjänsten
Som produktägare på Aller media kommer du jobba aktivt med företagets digitala transformation. Du kommer ingå i produktteamet och ihop med produktägare, designer och utvecklare deltar i koncept, förstudier och löpande projekt samt driver implementeringen, testar och följer upp ny funktionalitet. Du kommer att få motionera din förmåga att själv problematisera och analysera för att detta i processer och för att leverera lösningar på tekniska utmaningar. Du kommer jobba nära stakeholders och utvecklare och ansvara för att vi bygger efter bästa affärsnytta. Du kommer tillsammans med dina stakeholders genom workshops och agilt arbete sätta strategin för Aller medias digitala produkter på både kort och lång sikt. Vårt produktteam jobbar med att ta sajter som ELLE, Femina, Baaam och Svensk Dam till nya nivåer genom att optimera vår plattform, bygga nya annonslösningar eller spännande prenumerationstjänster för innehåll om mode, livsstil, mat och hälsa riktat till Sveriges kvinnor.

Vem är du?
Du är en nyfiken, driven och kommunikativ person som gillar att jobba nära produkterna med en helhetsblick. Du har arbetat som produktägare, utvecklare eller projektledare under ett flertal år – vilken bransch spelar mindre roll då vi tror att färska ögon är något positivt, men har du erfarenhet från tech- eller mediabranschen så är det meriterande.

Du trivs att arbeta tillsammans med olika roller som affärsutvecklare, journalister och utvecklare för att lyfta våra plattformar och tjänster till nästa nivå samt att du gillar att vara den som bidrar med den tekniska expertisen och ställer de frågor som behövs för att utmana och ta bollen vidare. Du är organiserad och strukturerad och är van vid att driva på projekt och att hitta vägar framåt där andra kanske ser hinder. Du är en van kravställare och vet hur viktigt bra krav är för att leverera en lösning i tid.

Om du är nyexad eller har flerårig erfarenhet spelar mindre roll – för oss är det viktigast att hitta en person med rätt kompetens och ambition.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är:

 • Kravställa, följa upp och planera utvecklingen för dina produkter inom Aller media
 • Coacha och stötta utvecklingsteamen och prioritera backlogen samt utföra de ärenden du kan ta hand om själv
 • Vara ansvarig för bugghantering, felsökning och hantering av dem för dina produkter
 • Leda workshops och möten med olika delar av bolaget för att samla in krav och önskemål och omsätta dessa till user stories
 • Göra användartester och case studies för att ta reda på hur Aller medias produkter används utanför mötesrummen
 • Utreda, researcha och analysera – och ifrågasätta – önskemål om utveckling och estimera tidsåtgång

Vi tycker det är bra om du har:

 • Erfarenhet av större utvecklingsprojekt, projektledning, testning och att hålla workshops
 • God erfarenhet av att skriva krav och/eller user storys
 • Arbetat med agila arbetsmetoder som scrum och/eller kanban
 • God kunskap och förståelse för användarvänlighet och design
 • Grundläggande kunskaper i programmering av HTML, CSS, PHP eller liknande
 • Talar och skriver flytande svenska och engelska

Vad vi kan erbjuda dig:
Tjänsten är ett föräldravikariat på 100% med tillträde den 1 mars och sträcker sig över 1 år. Du kommer att jobba på Aller medias kontor i Stockholm – centralt placerat vid Östermalmstorg på Humlegårdsgatan 6 med närhet till allt.

Hos oss får en central roll på en spännande och kreativ arbetsplats i ett mediehus där vi är drivna och gillar förändring, samtidigt som vi bryr oss om varandra. Vi är ett företag med mycket kärlek för både våra anställda, våra användare och våra kunder – vi kan garantera att hos oss kommer du få direkt påverkan på bolagets affär och jobba nära de strategiska besluten.
Du kommer ingå i Aller medias produktteam där du tillsammans med produktägare, designer och specialister driver transformeringen av Aller media framåt enligt scrum i nära samarbete med redaktion och kommersiell avdelning. Vi är ett nordiskt företag och som sådant kommer du involveras i spännande nordiska projekt.

Vi tror på ett öppet arbetsklimat där vi jobbar i team för att nå gemensamma mål – vår framgång är att vi jobbar nära varandra inom teknik, produkt, redaktion och sälj och jobbar sida vid sida för att skapa den bästa upplevelsen för våra användare och kunder.

Vi utvärderar och träffar kandidater löpande så sök så snart som möjligt men senast den 6 januari!

Om Aller media:
Aller media är marknadsledande inom populärpress i Sverige, med en marknadsandel på 64 %. Vi har några av Sveriges mest välkända varumärken inom tidskrifter, såsom ELLE, Må Bra, Svensk Damtidning, ELLE Decoration, Allers, Hänt TV, Baaam, Femina och Residence.
Vi på Aller media formas av det vi gillar att göra allra bäst: underhålla, engagera och inspirera Sveriges kvinnor. Vi älskar att tillsammans skapa unika upplevelser och innehåll som får människors hjärtan att slå lite snabbare, något som också känns i stämningen i vårt mediehus. Här finns en inbjudande gemenskap och en omtanke om varandra som gör det så mycket roligare och så mycket mer inspirerande att testa nya idéer och utvecklas tillsammans för att fokusera på vår gemensamma framgång. Vi firar våra framsteg och hjälper varandra när det behövs. Tillsammans inspirerar och utmanar vi varandra, och jobbar intensivt på att överträffa våra kunders förväntningar.
Det krävs många olika talanger, erfarenheter och färdigheter för att driva och utveckla ett av Sveriges ledande mediehus. Vi erbjuder utmaningar för allt från passionerade IT-utvecklare, kreatörer, journalister och entreprenörssjälar till analytiker och säljare. Hos oss får du upptäcka styrkor som du inte visste att du hade, för på Aller media myllrar det av möjligheter för dig som har modet och viljan att ta för dig och göra skillnad.
Vi har kontor i Stockholm och Malmö. Huvudkontoret ligger i Stockholm. Aller media äger också Make Your Mark, OTW och Narva.
Make Your Mark är en av Sveriges ledande aktörer inom content marketing, med huvudfokus på konsumentinriktad kommunikation.
OTW är Nordens ledande content marketing-byrå och en av världens mest prisbelönta byråer.
Narva är en av Sveriges ledande kommunikationsbyråer med tjänster inom samtliga kommunikativa discipliner.
Läs mer på www.aller.se, www.makeyourmark.se, www.otw.se och www.narva.se

Referens

586_GS_ALLERS

Video


Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till