Jobbet Aller media söker kundservicemedarbetare har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Aller media söker kundservicemedarbetare publicerad av Aller media

Heltidsanställd
Malmö

Arbetsbeskrivning

Vill du jobba på Sveriges bästa kundservice? Aller media blev under våren 2018 utsedda till Sveriges bästa kundservice!

Aller media är mediehuset med innehållet närmast hjärtat. Vår affärsidé är att genom starka varumärken och innehåll med hög redaktionell kvalitet skapa och sälja underhållning och inspiration till kvinnor. Vi utvecklar ständigt nya sätt att engagera, ge upplevelser och tjänster till våra läsare, användare, besökare och följare – både i tryckta och digitala medier såväl som i den fysiska världen.

Det krävs en skön mix av människor, passioner och talanger för att skapa det vi gör och ta oss dit vi vill. Nu söker vi dig som vill jobba på vår kundserviceavdelning.

Om tjänsten

Som kundservicemedarbetare kommer du via telefon, mejl, chatt och sociala medier att möta befintliga och potentiella kunder. Din uppgift är att ge råd, svara på frågor och etablera goda kundrelationer och erbjuda merförsäljning – men framförallt att erbjuda kunden en servicenivå i toppklass.

Du kommer att jobba i ett team med högt i tak, mycket skratt och en härlig gemenskap. Vi gillar när det händer mycket – och det gör det på Aller media! Du blir en del av en företagskultur som präglas av högt engagemang, kreativitet och affärsmässighet.

Tjänsterna är på 100 % med tillträde omgående. Vi söker flera nya stjärnor för både tillsvidareanställning och längre vikariat. Vikariaten är på minst 6 mån med goda möjligheter till förlängning.

Vem är du?

För att trivas i rollen ser vi att du är utåtriktad, positiv och har en naturlig känsla för service. Dessutom är du målmedveten, kommunikativ och trivs med att arbeta med telefonen som främsta redskap. Du uppskattar känslan av att arbeta i team men har samtidigt förmågan att arbeta självständigt och resultatinriktat.

Att se möjligheter istället för hinder är naturligt för dig, och du sporras av utmaning som kräver snabba lösningar. Du presterar som bäst under högt tempo och tycker om att utmana dig själv. Det är viktigt för dig att ha roligt på jobbet och du finner dig väl till rätta i en miljö av sociala och motiverade kollegor.

Vi söker dig som:

  • Har tidigare erfarenhet av kundkontakt.
  • Trivs i en social miljö och brinner för service.
  • Har tidigare erfarenhet av sälj.
  • Har en god kommunikationsförmåga.
  • Har god datorvana och snabbt kan lära dig nya system
  • Behärskar svenska flytande i både tal och skrift.

Välkommen med din ansökan senast den 31/08 2019 via ansökningsformuläret, tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Har du frågor om tjänsten? Kontakta: Michelle Karlsson, Team Leader michelle.karlsson@aller.com OBS! inga ansökningar mottages via mejl.

Det här är Aller media!

Vi är ett mediehus med en familjärkänsla som ligger i framkant och drivs framåt av vår vision, att göra kvinnors liv rikare. Vår affärsidé är genom starka varumärken och innehåll med hög redaktionell kvalitet, skapa underhållning och inspiration till kvinnor. Vi utvecklar ständigt nya sätt att engagera, ge upplevelser och tjänster till våra läsare, användare, besökare och följare – både i tryckta och digitala medier såväl som i den fysiska världen.

Det krävs en skön mix av människor, passioner och talanger för att driva och utveckla ett av Sveriges ledande mediehus. Som arbetsgivare strävar vi efter att erbjuda de utmaningar våra medarbetare vill ta sig an, vilket innebär ständig utveckling för våra medarbetare, för inom Aller media myllrar det av möjligheter för dig som har viljan och modet att ta för sig.

Vi har centrala kontor med sköna takterrasser både på huvudkontoret i Stockholm och i Malmö. I koncernen Aller media ingår Make Your Mark, OTW och Narva, vi skapar samt utvecklar några av Sveriges mest välkända varumärken inom tidskrifter, ELLE, Må Bra, Svensk Damtidning, Allers, Hänt TV, Baaam, Femina och Residence.

Välkommen med din ansökan till Aller media.

Referens

630_GS_ALLERS

Video


Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till