Jobbet Aller media söker kundservicemedarbetare har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Aller media söker kundservicemedarbetare publicerad av Aller media

Heltidsanställd
Malmö
57 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Vill du jobba på Sveriges bästa kundservice? Aller media blev under våren 2018 utsedda till Sveriges bästa kundservice !

Aller media är mediehuset med innehållet närmast hjärtat. Vår affärsidé är att genom starka varumärken och innehåll med hög redaktionell kvalitet skapa och sälja underhållning och inspiration till kvinnor. Vi utvecklar ständigt nya sätt att engagera, ge upplevelser och tjänster till våra läsare, användare, besökare och följare – både i tryckta och digitala medier såväl som i den fysiska världen.

Det krävs en skön mix av människor, passioner och talanger för att skapa det vi gör och ta oss dit vi vill. Nu söker vi dig som vill jobba på vår kundserviceavdelning.

Mer om tjänsten
Som kundservicemedarbetare kommer du via telefon, mejl, chatt och sociala medier att möta befintliga och potentiella kunder. Din uppgift är att ge råd, svara på frågor och etablera goda kundrelationer och erbjuda merförsäljning – men framförallt att erbjuda kunden en servicenivå i toppklass.

Du kommer att jobba i ett team med högt i tak, mycket skratt och en härlig teamkänsla. Vi gillar när det händer mycket – och det gör det på Aller media! Du blir en del av en företagskultur som präglas av högt engagemang, kreativitet och affärsmässighet.

Tjänsterna är på 100 % med tillträde omgående. Vi söker flera nya stjärnor för både tillsvidareanställning och längre vikariat. Vikariaten är på minst 6 mån med goda möjligheter till förlängning.

Vem är du?
För att trivas i rollen ser vi att du är utåtriktad, positiv och har en naturlig känsla för service. Dessutom är du målmedveten och kommunikativ och trivs med att arbeta med telefonen som främsta redskap. Du uppskattar känslan av att arbeta i team men har samtidigt förmågan att arbeta självständigt och resultatinriktat.

Att se möjligheter istället för hinder är naturligt för dig, och du sporras av utmaning som kräver snabba lösningar. Du presterar som bäst under högt tempo och tycker om att utmana dig själv. Det är viktigt för dig att ha roligt på jobbet och du finner dig väl till rätta i en miljö av sociala och motiverade kollegor.

Vi söker dig som:

  • Har tidigare erfarenhet av kundkontakt.
  • Trivs i en social miljö och brinner för service.
  • Har tidigare erfarenhet av sälj.
  • Har en god kommunikationsförmåga.
  • Har god datorvana och snabbt kan lära dig nya system.
  • Behärskar svenska flytande i både tal och skrift.

Sök!
Du ser förmodligen denna annons via din mobil, därför har vi gjort det enkelt för dig att ansöka direkt från mobilen. Med ett enkelt klick kan du ansöka redan nu med din Linkedin-profil eller bifoga ditt CV via Dropbox eller Google Drive.

Välkommen med din ansökan senast den 05/10 2018.

Urvalet sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan så fort som möjligt.

Vill du veta mer om tjänsten? Kontakta:

Malin Nilsson, Teamledare +46 (0)708237337

Martin Uvgård Teamledare  +46 (0)708245736

Om Aller media
Aller media är marknadsledande inom populärpress i Sverige, med en marknadsandel på 64 %. Vi har några av Sveriges mest välkända varumärken inom tidskrifter, såsom ELLE, Café, Må Bra, Svensk Damtidning, ELLE Decoration, Allers, Hänt TV, Baaam, Femina och Residence.

Vi på Aller media formas av det vi gillar att göra allra bäst: underhålla, engagera och inspirera Sveriges kvinnor. Vi älskar att tillsammans skapa unika upplevelser och innehåll som får människors hjärtan att slå lite snabbare, något som också känns i stämningen i vårt mediehus. Här finns en inbjudande gemenskap och en omtanke om varandra som gör det så mycket roligare och så mycket mer inspirerande att testa nya idéer och utvecklas tillsammans för att fokusera på vår gemensamma framgång. Vi firar våra framsteg och hjälper varandra när det behövs. Tillsammans inspirerar och utmanar vi varandra, och jobbar intensivt på att överträffa våra kunders förväntningar.

Det krävs många olika talanger, erfarenheter och färdigheter för att driva och utveckla ett av Sveriges ledande mediehus. Vi erbjuder utmaningar för allt från passionerade IT-utvecklare, kreatörer, journalister och entreprenörssjälar till analytiker och säljare. Hos oss får du upptäcka styrkor som du inte visste att du hade, för på Aller media myllrar det av möjligheter för dig som har modet och viljan att ta för dig och göra skillnad.

Vi har kontor i Stockholm och Malmö. Huvudkontoret ligger i Stockholm. Aller media äger Make Your Mark och OTW.

Make Your Mark ger ut över 80 publikationer per år och är en av Sveriges ledande aktörer inom content marketing, med huvudfokus på konsumentinriktad kommunikation.

OTW är Nordens ledande leverantör av redaktionell kommunikation och är med sina 40 tidningstitlar, flera hundra timmar television och en mängd digitala medier, framför allt inom webb och webb-tv, den mest prisbelönta och högst rankade contentbyrån i Sverige.

Läs mer på www.aller.se, www.makeyourmark.se och www.otw.se.

Referens

575_GS_ALLERS

Video


Liknande jobb

Företagssäljare dokumenthantering Kristianstad Wikan Personal AB
Operativ inköpare Malmö Lernia
Testare till välkänt konsultföretag Malmö Xllnc advice recruitment AB
Junior inköpare - Malmö Malmö One Nordic
Butikschef - CHANGE Lingerie, Malmö Malmö Retail Knowledge
VD-assistent till Corebon i Malmö Malmö Academic Work

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till