Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Alecta söker Fullstack/Backend-Utvecklare jobb i Stockholm på Academic Work

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Alecta söker Fullstack/Backend-Utvecklare på Academic Work

Alecta söker Fullstack/Backend-Utvecklare

Academic Work Stockholm, Stockholms län Heltid
Vill du jobba hos en aktiv samhällsaktör och organisation vars syfte är att trygga pensionen för 2,6 miljoner människor? Alecta är inne i en förändringsresa som innebär nya arbetssätt, tekniska plattformar och spännande lösningar. Vi driver genom våra agila team ett antal initiativ för bland annat högre grad av digitalisering/automatisering och kundorienterad verksamhetsutveckling. Här finns möjligheten för Dig att vara med och utveckla digitaliseringen av Alectas webbkanal.


Om tjänsten
Alecta är mitt inne i en transformation mot ett modernt arbetssätt där agila team, automatisering och digitalisering står högt på agendan. Ledarskapet på Alecta handlar om att, tillsammans med teamet, staka ut riktningen framåt och sedan delegera så mycket som möjligt, dvs. underlätta för medarbetarna att själva driva och utveckla sitt arbete samt fatta kloka beslut.

Du kommer att ingå i ett team med 16 andra kollegor som jobbar mot Alectas webbplats. Att jobba tillsammans och att dela kunskap med varandra är något som värderas högt i teamet som du kommer att tillhöra. Teamet värdesätter en arbetsmiljö där alla bidrar med sin erfarenhet, talang och kultur. Inom teamet ingår Kravanalytiker, Systemutvecklare, Testare, System Architect, Product Owner och en Scrum Master.

Du erbjuds

* en arbetsmiljö med högt i tak där alla bidrar med sin erfarenhet och talang.
* Goda utvecklingsmöjligheter via utbildning och i samarbete med kompetenta kollegor
* Flexibla arbetstider, generöst friskvårdsbidrag samt pensionsavsättning

Arbetsuppgifter
Som fullstack/backend-utvecklare söker vi någon med erfarenhet och passion för arkitektur och kvalité. Du kommer att tillhöra ett agilt utvecklingsteam som arbetar både med nyutveckling och vidareutveckling av Alectas webbplats (både öppen och inloggad).

Teamet arbetar med en Microsoftbaserad plattform och Du kommer bli en viktig del i deras ständigt pågående förbättringsarbete när det gäller design/utformning av Alectas IT-lösningar och utvecklingsmiljöer. Du kommer även bli en viktig del i teamets gemensamma strävan att ständigt förbättra sitt arbetssätt för att kunna leverera så stort kundvärde så snabbt som möjligt.
Vi söker dig som

* Utbildning från universitet/högskola som Systemutvecklare alternativt motsvarande kunskaper
* Minst 2 års erfarenhet inom systemutveckling av webblösningar
* Kunskaper i ASP.NET MVC
* Erfarenhet av relationsdatabaser (gärna Microsoft SQL Server)
* Goda kunskaper i svenska i tal och skrift

Det är högt meriterande om du har erfarenhet av:

* Bank-/Försäkringsbranchen
* BankID-integration
* Meddelandebaserad arkitektur (gärna NServiceBus)
* Verktyg och ramverk för modern frontendutveckling
* Episerver
* Automatiserad testning
* Webbsäkerhet
* Azure DevOps Pipelines

Som person är du en prestigelös, engagerad och nyfiken lagspelare. Du är van att samarbeta med såväl kravställare och utvecklare som verksamhetsspecialister och arbetar gärna med alla delar i utvecklingsprocessen. Du har god samarbetsförmåga men kan också lösa problem självständigt och ta egna initiativ. Du är van vid och tycker det är både viktigt och roligt att tänka utifrån kundens bästa.

Övrig information

* Start: Enligt överenskommelse
* Omfattning: Heltid, långsiktigt
* Placering: Centrala Stockholm, Regeringsgatan
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Alectas önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Information om företaget
Alecta tar hand om tjänstepensionen för 2,6 miljoner människor och 35 000 företag i Sverige. Vår viktigaste uppgift är att se till att din tjänstepension växer och att arbeta för att fler ska få del av tryggheten med en tjänstepension. Vi förvaltar över 1 000 miljarder kronor och ungefär 600 000 personer får en utbetalning från oss varje månad.
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 15058813-SE