Jobbet Aktivitetsledare till ResursDV, daglig verksamhet enligt LSS har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Aktivitetsledare till ResursDV, daglig verksamhet enligt LSS publicerad av Malmö Stad

Heltid
Malmö
7 ansökningar

Arbetsbeskrivning


Om arbetsplatsen

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

Funktionsstödsförvaltningen i Malmö stad är ny. Tillsammans arbetar drygt 2400 medarbetare med att skapa och utveckla ännu bättre stöd och service till personer med funktionsnedsättning. Våra verksamheter finns inom LSS, socialpsykiatri, personlig assistans, ledsagare och avlösare. Även svårt sjuka barn som vårdas i hemmet ingår i vårt uppdrag. Vi arbetar för allas rätt till god hälsa, möjlighet till arbete och sysselsättning och att kunna delta i samhället utifrån sina förutsättningar.
Var med och skapa ett meningsfullt och gott liv för Malmöbor med psykisk, intellektuell eller fysisk funktionsnedsättning!

Daglig Verksamhet är en insats enligt lagen om stöd och service för personer med funktionsnedsättning. Malmö Stad erbjuder daglig verksamhet på mer än 40 olika enheter. Innehållet varierar från sinnesstimulering och social samvaro till arbete på företag. Insatsen Daglig verksamhet ska bidra till goda levnadsvillkor och har som syfte att skapa meningsfulla aktiviteter. Organisatoriskt kommer tjänsten att tillhöra verksamheten Resurs DV inom daglig verksamhet.


Arbetsuppgifter

Resurs Daglig verksamhet vänder sig till personer med lindrig intellektuell funktionsnedsättning och/ eller personer med autism/asperger. Flera personer har en psykosocial problematik som förutsätter ett individuellt anpassat stöd på flera plan. För att sysselsättningen ska fungera måste stödbehovet samordnas. Det innebär att personalen har en samordnande roll i brukarnas liv och arbetar i ett nära samarbete med alla viktiga personer i brukarnas nätverk.
Aktiviteterna är inriktade på miljöarbete utomhus, såsom renhållning, trädgård och gårdsskötsel m.m. Dessa sker både enskilt och i grupp


Kvalifikationer

Uppdraget kräver ett ytterst strukturerat och systematiskt arbetssätt.
Därför krävs erfarenhet av att arbeta med tydliggörande pedagogik samt att aktivt kunna arbeta med ett lågaffektivt bemötande. Arbetet innebär en hög grad av självständighet och en förmåga att hantera oväntade situationer, samt mycket god samarbetsförmåga, varför stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Aktivitetsledare ska ha Vård och omsorgsprogrammet, Barn och fritidsprogrammet eller för arbetsgivaren annan likvärdig utbildning.
Erfarenhet av att arbeta med personer med autism och/eller tydliggörande pedagogik, minst 1 år, är ett krav.
God kunskap om LSS och funktionsnedsättningar är ett krav.
Tidigare erfarenhet utav arbete inom LSS är ett krav.

Körkort är meriterande.


Anställningens omfattning
Anställningsform: Tillsvidareanställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Omfattning: Heltid. Tillsvidareanställning under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

Arbetstid: Dagtid. 

Tillträde: Snarast eller enligt överenskommelse.

Antal platser: 1

Ansökan
Ansök senast: 2018-07-26

Referensnummer: 177-18-107

Kontaktpersoner
  • Maria Johansson
  • Sektionschef
  • 0708-702636

Fackliga företrädare
  • Kommunal
  • Sektion 4
  • 040-345504

Övrigt

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

Befattningen ledigförklaras under förutsättning att den ej behöver tas i anspråk av i kommunen redan anställd personal.

Ansökningarna kommer att behandlas utifrån de uppgifter som registreras i din digitala ansökan. Var därför noga med att föra in alla utbildningar, erfarenheter och meriter du vill göra gällande på ett korrekt sätt innan ansökan skickas iväg.

Dina ansökningshandlingar är allmänna handlingar och hanteras enligt offentlighetsprincipen.
Har du beslut om skyddade personuppgifter ber vi dig kontakta annonsens kontaktperson för alternativ sökväg.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen

Referens

177-18-107

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till