Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Aktieskribent sökes till den snabbast växande mediekanalen inom ekonomi! jobb i Stockholm på Framtiden

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Aktieskribent sökes till den snabbast växande mediekanalen inom ekonomi! på Framtiden

Aktieskribent sökes till den snabbast växande mediekanalen inom ekonomi!

Framtiden Stockholm, Stockholms län Heltid
Just nu finns det en spännande öppning på en av de största mediekanalerna för näringslivet. Är du intresserad av ekonomi och aktier? Gillar du att skriva och kommunicera med läsare? Då kan du vara helt rätt för rollen som Aktieskribent! 

DINA ARBETSUPPGIFTER
Som Aktieskribent hos vår kund kommer du att skriva och publicera artiklar inom finans- och ekonomiområdet. Jobbet innebär därför att du måste hålla dig uppdaterad på vad som händer på börs- och finansmarknaden, både i Sverige och utomlands. Du behöver även granska kvartalsrapporter och ha ett stort intresse för aktier.

Du behöver inte vara skribent i dagsläget utan erbjuds en utvecklande arbetsmiljö med stor karriärsutveckling som kommunikatör, skribent eller marknadsförare inom finansvärlden.

OM FÖRETAGET
Vår kund är en framgångsrik datadriven redaktion för näringslivet och är idag den snabbaste växande mediekanalen inom ekonomi i Sverige. De har en tillväxt på över 60 % per år och snittar över en miljon lästa artiklar per vecka.

På Redaktionen i Stockholm jobbar det 6 personer och sedan har de ytterligare 6 skribenter utspridda i landet. De erbjuder en kreativ och redaktionell atmosfär där läsare och kunder står i fokus.

DIN PROFIL
För att passa i rollen som Aktieskribent är det viktigaste att du har en stor passion och intresse för aktier. Du bör vara en person som är nyfiken utav dig och håller dig uppdaterad på vad som händer på börs-och finansmarknaden. Vi tror även att du är prestationsorienterad och kreativ som person. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet i den här rekryteringsprocessen.

Vi ser gärna att du har:
  • Relevant utbildning inom exempelvis ekonomi, journalistik eller liknande
  • Stort intresse för aktier och placeringar
  • Flytande i svenska och engelska i tal och skrift. Du bör även vara bekant med ekonomiska termer på engelska. 

Det är meriterande om du har:
  • Kunskaper inom Wordpress

OM OSS
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. Du får alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

VILLKOR
Startdatum: Omgående
Placeringsort: Stockholm
Omfattning: Heltid  

Vi jobbar löpande med urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan. 

Vi ser fram emot din ansökan! 

.
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 35955000077243133