Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

airteam Luftkontroll söker entreprenadansvarig projektledare jobb i Örebro på Poolia

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
airteam Luftkontroll söker entreprenadansvarig projektledare på Poolia

airteam Luftkontroll söker entreprenadansvarig projektledare

Poolia Örebro, Örebro län Heltid

Varmt välkommen till airteam Luftkontroll! Här kan du förvänta dig att vara delaktig i några av de mest spännande projekten inom byggbranschen! airteam Luftkontroll är ett innovativt företag som jobbar med långsiktiga relationer – både till kunder, partners och till dig som medarbetare.

Hos airteam Luftkontroll erbjuds du en central roll i företaget och blir en nyckelspelare i företagets projekt och entreprenader. Har du en bakgrund som gett dig en gedigen kunskap inom ventilation och är samtidigt en person med ansvarskänsla och bra driv? Då kan det här vara rollen för dig!

Varmt välkommen med din ansökan!

Om tjänsten

Du kommer att driva luftbehandlingsentreprenader i sin helhet, från första kundkontakt till slutbesiktad anläggning, med ansvar för att uppnå ställda mål både utförandemässigt och ekonomiskt. Det innebär att du strukturerar projektet med tid- och betalplan och säkerställer relevanta resurser. Du ansvarar ekonomiskt för uppföljningar gentemot uppsatt kalkyl samt planerar inköp och materielleveranser kopplade till projektet.

Under projektets/entreprenadens genomförande håller du i arbetsledningen på siten, ibland själv men även via en ledande montör. Du deltar i planerings- och byggmöten där du samordnar airteam Luftkontrolls arbete med övriga entreprenörer för att säkerställa ett bra flöde och en effektiv leverans.

Vem är du?

Vi tror att du har en bakgrund där du arbetat som projektledare, konstruktör eller drifttekniker, med fokus på ventilation. Du kan ha en eftergymnasial utbildning men kan lika gärna fått ditt tekniska kunnande via erfarenhet.

Du har tidigare haft ett arbetsledande ansvar och trivs i den rollen. Du kan ha jobbat med projektledning men viktigare är att du har en god förmåga att planera, strukturera och skapa goda samarbeten. Du bör ha en ekonomisk förståelse och gärna ha inblick i projektekonomi.

Arbetet kräver att du är en trygg, beslutsmässig person med en god organisatorisk förmåga, vilket bygger förtroende både mot kund, samarbetspartners och medarbetare

Du har en god IT-vana och hanterar både svenska och engelska väl i tal och skrift.


Om verksamheten

airteam Luftkontroll är ett ventilationsföretag som huserar i residensstaden Örebro. Företaget har sedan starten 1994 vuxit snabbt och tillsammans med våra lojala och yrkesskickliga kollegor tagit den marknadsledande positionen i Örebro län. airteam Luftkontroll har genom åren haft några olika ägarkonstellationer men ägs från 2018 av airteam Sweden, som i sin tur ägs av Ratos. Organisationen är platt med korta beslutsvägar för att skapa flexibilitet och snabbt kunna möta kundernas krav.

Företaget är uppdelat i en entreprenadsida där våra montörer och projektledare jobbar med ventilationsentreprenader och en servicesida med spetskompetens inom styr- och reglerteknik, injustering samt OVK.

Lång erfarenhet och nytänkande går hand i hand, ofta hittar vi oväntade och innovativa lösningar som både ger bättre kapacitet och driftsekonomi.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 60855