Jobbet Airport Technical & Operative Supervisor till Stockholm Arlanda Airport har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Airport Technical & Operative Supervisor till Stockholm Arlanda Airport publicerad av Swedavia

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Viär alltid vakna, dygnet runt årets alla dagar. Det är här resan börjar.Swedavia vill göra mötet mellan människor enkelt och vi vill göra stora avståndsmå. Vi bidrar till den tillgänglighet som Sverige behöver för att underlättaresande, affärer och möten. Via våra flygplatser kommer Sverige ut i världenoch världen till Sverige. Vi vill att människor ska flyga med gott samvete ochdärför tar vi sikte på att vara världsledande i hållbarhet och på att drivaklimatsmarta flygplatser.   
AvdelningenOperations utför arbetet och tjänsterna som behövs för att flygplatsen skafungerapå bästa sätt för Swedavias kunder och resenärer. Inom Operations finns enhetenATOS vars huvudsakliga ansvarsområden är förebyggande flygsäkerhetsarbete ochkoordinering av arbeten som utförs på behörighetsområde Airside. Enhetensarbete är en viktig del i den minutoperativa verksamhet som bedrivs dygnetrunt, året runt och bidrar till flygplatsens operativa kvalitet. Vi söker nu enny medarbetare som vill vara med i det fortsatta arbetet att utveckla enheten,flygplatsen och Swedavia.             
Dina arbetsuppgifter 
SomATOS medarbetare är du en viktig länk mellan flygplatsens olika aktörer för attsäkerställa effektiva samt störningsfria flöden och processer på Airside. Dukoordinerar och samordnar flygsäkerhetsrelaterade arbeten och insatsertillsammans med andra funktioner på flygplatsen. Du utför kvalitetskontrollerav flygsäkerhetsrelaterade system och hjälpmedel som till exempelbrukbarhetsbedömning av landnings och taxibanor samt inflygningsljus. I ATOSuppdrag ingår även fordons och trafikövervakningen på airside,avvikelserapportering samt viss teknisk assistans. ATOS är en del av larmberedskapenoch ingår i flygplatsens krisorganisation som yttre samordnare. Tjänsteninnebär skift och nattarbete samt beredskap med en timmes inställelsetid. Innandu påbörjar din tjänst kommer du att genomgå en utbildning under en period påfyra till sex månader. Tiden varierar beroende på vilka kunskaper/erfarenheter du har meddig från tidigare arbetsområden.             
Din profil 
Visöker dig som har ett positivt förhållningssätt och trivs i rollen somsamordnare. Du är teknikintresserad och ser utmaningar i att lösa problem. Duhar en god kommunikationsförmåga och kan arbeta såväl ensam som i ett team. Dåarbetet innebär en stor kontaktyta både internt och externt ser vi det somviktigt att du är kundorienterad och har en god förmåga till att skapa godarelationer. Du bör även ha tidigare erfarenhet av arbete som inneburit att dubehövt prioritera och fatta beslut. I arbetet ingår även att skriva rapportersamt tolka och tillämpa regler och förordningar, det är därför viktigt att duhar goda språkkunskaper i svenska och engelska. Vi ser det som meriterande omdu har erfarenhet av tekniska och administrativa datasystem och tidigareerfarenhet från flygplatsverksamhet. För tjänsten krävs det att du harB-körkort.  
Vi erbjuder 
 
Tjänstenerbjuder ett omväxlade arbete med många kontaktytor på flygplatsen. StockholmArlanda Airport står inför stora utbyggnadsplaner de närmaste 30 åren för attlångsiktigt säkra Sveriges internationella tillgänglighet. 
På våra flygplatser möter vi hela världen. Det är en unik arbetsplats medflygpuls och atmosfär. Vi ser att olikheter och mångfald berikar, och ser detsom en förutsättning för vår framtida utveckling som hållbart företag. För attkunna göra så objektiva bedömningar som möjligt använder vi arbetspsykologiskatester i våra rekryteringar.  På swedavia.se/om-swedavia/lediga-jobb/ kan du läsa mer om hur det är attjobba hos oss. 
Anställning och kontakt 
Tjänsten är en tillsvidareanställning med placeringsort Stockholm Arlanda.   
Säkerhet har hög prioritet för oss på Swedavia. Vi genomför därför ensäkerhetsprövning innan beslut om anställning. Mer information om vadsäkerhetsprövning innebär hittar du på: www.sakerhetspolisen.se/sakerhetsskydd/sakerhetsprovning.html  
Välkommen med din ansökan senast 28 februari 2019. 

Referens

154080

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till