Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Agila teamledare inom IT-förvaltningen jobb i Sundbyberg på Svenska Kraftnät

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Agila teamledare inom IT-förvaltningen på Svenska Kraftnät

Agila teamledare inom IT-förvaltningen

Svenska Kraftnät Sundbyberg, Stockholms län Heltid

Avdelning Applikationsförvaltning på Division IT ansvarar idag för ett antal stora förvaltningsobjekt med flera kritiska system kopplade till både vår kärn- och stödverksamhet på Svenska kraftnät. Mycket spännande är på gång och flera nya förvaltningsetableringar kommer genomföras närmsta åren. Vi behöver därför bli fler och söker nu dig som är driven och resultatfokuserad för att tillsammans med teamen samordna delar av dessa objekts leveranser. 

Du kommer att jobba agilt inom applikationsförvaltningen med att samordna leveranser tillsammans med både konsulter och anställda. Rollen innebär tätt samarbete med kollegorna i de olika teamen inom förvaltningsobjektet men även med andra team som det finns beroenden till.Om tjänsten

I rollen som Agil teamledare är du navet för IT-aktiviteter som berör systemen. Du samordnar och följer upp teamens aktiviteter och hanterar hinder. Du är leveransansvarig och ansvarar för att teamen uppfyller de krav som ställs på svarstider och systemsäkerhet genom att delegera och planera arbetet. Du bidrar själv i teamen med att driva incidenter, beställningar och planera ändringar.Dina arbetsuppgifter

Du säkerställer att systemen och arbetssättet vidareutvecklas för att uppfylla verksamhetens behov och ge affärsnytta. Tillsammans med systemens verksamhetsspecialister prioriterar och planerar du arbetet i olika releaser.

Du känner dig bekväm att anta rollen som agil ledare och förstår innebörden av både ansvaret och arbetsuppgifterna kopplade till rollen.

Du rapporterar till förvaltningsledare IT och tar fram underlag avseende applikationsförvaltningen för respektive system. Du arbetar tillsammans med teamen med att ta fram och upprätthålla förvaltningsdokumentation för systemen.Din bakgrund

Relevant Högskoleutbildning inom Systemvetenskap alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet.

Vidare har du erfarenhet av:

  • Att arbeta som scrummaster eller med motsvarande ansvar minst 3 år
  • Att ha lett större team (minst 7 personer) i minst 3 år
  • Operativ systemförvaltning och applikationsdrift minst 5 år

 Vi ser även gärna att du har erfarenhet av:

  • förändringsledning då vi jobbar med ständiga förbättringar och utvecklar vår förvaltning
  • ITIL och PM3
  • Azure DevOps eller motsvarande verktyg
  • kravhantering och testplanering då dessa är viktiga beståndsdelar i förvaltningens leveransansvar
  • kunskap inom infra (brandväggar, switchar, db, servrar mm)


Dina personliga egenskaper

Det är viktigt att du har lätt för att skapa nya relationer då denna roll innebär många kontaktytor i organisationen.

 Du ser dig själv som en ledare och är van vid att planera, coacha och leda dina närmsta kollegor.

 Du arbetar strukturerat, tar gärna initiativ, löser problem och dokumenterar vad du gör. Du samarbetar prestigelöst med kollegor och leverantörer och du klarar av att behålla fokus under stress eftersom arbetet innebär ständig leverans av ny funktionalitet till verksamheten.

Att behålla motivationen även vid motgångar och avsluta det du påbörjar är något du ser som en självklarhet.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Du behöver behärska svenska flytande i tal och skrift och har goda kunskaper i engelska i tal och skrift.Vill du veta mer?

Vill du veta mer kontakta gärna rekryterande chef Annica Oreland, tel. nr. 010-475 86 67 alternativt ansvarig rekryterare Ann-Britt Andersson. Fackliga representanter är Emma Thornberg, SACO, tel. 010-475 84 77 och Mikael Wallin, ST, tel. 010-475 84 97. Du når oss också via e-post: [ Email address blocked ] .Sista ansökningsdag

Välkommen med din ansökan senast 30/8. Vi behandlar ansökningar löpande så vi välkomnar din ansökan så snart som möjligt.Vårt erbjudande till dig

På Svenska kraftnät händer det mycket - vi är en organisation i förändring. Enligt Nyckeltalsinstitutets mätning Arbetsgivarindex är Svenska kraftnät en av elbranschens bästa arbetsgivare och arbetar utifrån ett personligt ledarskap. Du erbjuds god möjlighet till balans mellan arbete och privatliv, goda förmåner och mycket mer.

Som medarbetare hos oss blir du en del i en samhällsviktig organisation där vi värdesätter och strävar efter hög kollektiv intelligens. Det är med samarbete och effektivitet som vi ska uppnå vår vision "Säker elförsörjning för en hållbar samhällsutveckling". Svenska kraftnät arbetar för att främja mångfald och motverka diskriminering och ser gärna sökanden med olika bakgrund och erfarenheter till våra rekryteringar.

Då vi arbetar med samhällsviktig verksamhet är anställningen säkerhetsklassad och svenskt medborgarskap krävs. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras.

 

Rekommenderade jobb

Agila teamledare inom IT-förvaltningen
Svenska Kraftnät Sundbyberg Heltid
Agil Teamledare inom IT- förvaltningen IFS
Svenska Kraftnät Sundbyberg Heltidsanställd
Svenska kraftnät söker en uppdragsledare med förvaltningsansvar
Svenska Kraftnät Sundbyberg Heltidsanställd
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 1502_GS_Svenskakraftnät