Jobbet Agil projektledare har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat
Heltid
Sweden - Lund
0,00kr/ år
8 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Referensnummer: 2261

Nu söker vi en projektledare som vill arbeta med team som utvecklar innovativa produkter i en stimulerande agil miljö. 

Axis genomgår en spännande utveckling och växer ständigt. Vi befinner oss i en framtidsbransch där vi är världsledande. Förutom nätverkskameror utvecklar vi lösningar för framtiden, där våra kameror tillsammans med olika tjänster och applikationer möter våra kunders behov. Vi hoppas att du vill vara med och driva vår fortsatta utveckling!

Vad kommer du att göra?
Som projektledare inom Analytics & Capabilities kommer du arbeta med nyutveckling av smarta applikationer, video analytics med bildanalys, i syfte att effektivisera övervakning för t.ex. larmoperatörer.

Du och ditt team kommer att jobba tätt tillsammans med andra delar av Axis för att skapa de smartaste och bästa lösningarna för våra kunder. Vi strävar efter att jobba kundnära både under utveckling och utvärdering av våra applikationer. 

Ditt uppdrag kretsar runt att skapa värde för beställaren och minimera ovidkommande arbete. Du ska både stötta utvecklingsteamet och hantera ledning, styrgrupp och kunder. Du kommer att vara ansvarig för att göra en normal agil uppföljning (burn down grafer, releaseplaner etc). Tillsammans med produktägaren och teamet hanterar du backloggen och driver arbetet med fokus på build-measure-learn. Samtidigt håller du kontakten med våra tekniska pilotkunder och följer upp för att få snabb återkoppling.

All vår utveckling är samlad här i Lund. Det gör att du lätt kan se helheten och få insikt i vad andra team och avdelningar gör och på så vis se vilken påverkan du har i det stora hela. Vi är måna om att vara öppna, arbeta över organisatoriska gränser och att dela med oss. Vi tror på innovation och självgående team där det finns stor frihet för individen.

Vem är du?
Vi söker dig som gillar utmaningen i att vara en agil projektledare. Högt tempo och omväxling är något som du trivs med och det är viktigt för dig att ha roligt på jobbet. Vi ser gärna att du har ett brinnande teknikintresse och är nyfiken. Du har erfarenhet av att jobba som agil projektledare eller scrum master och är duktig på att tydliggöra målet med projektet och kundvärdet för teamet. Du har förtroende för teamets förmåga att lösa problem och leverera värde. Utöver det har du en förståelse för hur ett agilt team fungerar, att du ska störa utvecklingsteamen så lite som möjligt med ovidkommande krav och istället använda det som produceras i teamet enligt den valda agila metoden. 

Vi lovar att du kommer få utlopp för din kreativitet och utvecklas kompetensmässigt med oss. Samtidigt är vi förväntansfulla att få ta del av dina kunskaper och idéer.

Låter det intressant?
Är du intresserad av våra teknikområden skicka in din ansökan direkt! Har du frågor eller vill veta mer om hur det är att jobba hos oss tveka inte att höra av dig till rekryterande chef Ann Granbom på +46 46 272 1800.

Referens

2064861

Om företaget

Ständigt nyskapande

Axis är marknadsledare inom nätverksvideo. Vi uppfann världens första nätverkskamera 1996, och har allt sedan dess varit innovatörer inom videoövervakning. Vi har givit miljontals människor över hela världen ökad säkerhet och bidragit till att uppfylla det växande behovet av en smartare och säkrare värld.

Med hjälp av 75 000 partner i 179 länder har vi levererat en rad banbrytande produkter och många branschgenombrott. Och vi ser fram emot att bana väg för många fler.

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Ingenjör - Lund).
Du kan avregistrera dig när som helst.