Jobbet Agil produktägare till Softhouse i Stockholm har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Agil produktägare till Softhouse i Stockholm publicerad av Skill

Jobbet utgår om 5 dagar
Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning


Softhouse Consulting var ett av de allra första bolagen att introducera agil metodik i Sverige och vi skrev vårt första agila kontrakt redan 2002. Sedan dess har vi stöttat några av Sveriges främsta bolag att utveckla sina mjukvaruverksamheter. Vi har nu rådgivit och coachat åtskilliga agila transformationer, utbildat flera tusen Scrum Masters och givit ut över 20 publikationer inom lean och agilt ledarskap. 2016 tog vi ett nytt viktigt steg genom att introducera Softhouse Invest AB. I en marknad där hjulen rullar allt snabbare och kraven hela tiden ökar på specialisering och professionalism behövs nya samarbetsformer. Genom vår investeringsverksamhet kan vi fördjupa samarbetet med våra kunder ytterligare, erbjuda aktivt kapital där vår partner ges möjlighet att dra nytta av vår mjukvaruexpertis och samtidigt stärkas finansiellt.

Om företaget
Softhouse Consulting är ledande i Sverige inom agil mjukvaruutveckling. Vi bidrar till att digitalisera Sverige och utvecklar såväl människor, verksamheter som produkter – alltid med agila principer som ledstjärna. Samtidigt investerar systerföretaget Softhouse Invest i idéer och företag som ser värdet av en partner som skapar affärsnytta och som har ledartröjan när det gäller hantverket mjukvara. Tillsammans bildar de två systerföretagen Softhouse Nordic – en unik hybrid av investment- och mjukvaruhus. Softhouse startades 1996 och sysselsätter idag ca 200 medarbetare i Stockholm, Malmö, Karlskrona, Växjö, Helsingborg och Sarajevo. Bolaget är delägare i en handfull mycket spännande produkt- och tjänsteföretag – alla med mjukvara som en bärande del av verksamheten. Softhouse är ett privatägt icke noterat svenskt företag, som visat stadig tillväxt och lönsamhet över 20 år i rad.

Dina arbetsuppgifter
I rollen som Agil produktägare på Softhouse Consulting i Stockholm är du vår spindel i nätet som trivs och verkar i gränslandet mellan produktutveckling, vår kunds verksamhet och IT. Tillsammans med Stockholmsteamet förväntas du kunna diskutera med kunder, förstå affärskraven, ta fram detaljerade krav, prioritera i en backlog och driva leveransen tillsammans med utvecklingsteamet. Att kunna använda sitt affärssinne tillsammans med kunden för att förbättra en verksamhet, se och ta fram nya produkter eller tjänster. Rollen innebär mycket frihet att utforma hur vi arbetar tillsammans med kunden, försäljning och utvecklingsteamet på ett agilt sätt. Du har en gedigen förståelse för teknik men behöver inte arbeta med det själv. Du ser till att kontinuerligt hålla dig uppdaterad med nya sätt att arbeta som produktägare och sätt att arbeta agilt. Softhouse har även en del som arbetar likt en VC med startups och etablerade bolag, och rollen innebär också att aktivt arbeta med att utöka vår portfölj och hjälpa företagen med sin produktvision. Vi ser gärna att kandidaten har bred erfarenhet av att arbeta som produktägare inom startups och verksamhet med en komplex miljö, med att ta fram och driva produkter till success stories. Tillsammans bidrar vi till ökade möjligheter för våra kollegor, utökade affärer för våra kunder och ett smartare digitalt samhälle.

Din profil
- Gillar att utforma produkter och system, samtidigt som se långsiktighet och visioner - Möjlighet att ta luddiga kravställningar, motstridiga uppgifter till tydliga krav till teamet - Kan bygga produktval med hjälp av data - Älskar att se till att kunden är nöjd - Opretentiös med titlar, arbete och anpassar sig till olika organisationer och personer - Stödjer säljaktivitet aktivt - Självgående, modig och utmanande - Har erfarenhet att arbeta med UX och gränssnittsdesign - Presentera produktförslag för stakeholders och ledningsgrupper - Behärskar svenska och engelska i tal och skrift

Ansökningsförfarande
I denna rekryteringsprocess samarbetar Softhouse med Skill. Vi tillämpar löpande urval så vänta inte med att söka. Logga in eller registrera ditt CV på www.skill.se. Vid frågor gällande rekryteringsprocessen kontakta ansvarig rekryterare: Kajsa Jonsson 08-12 09 71 71 alternativt kajsa.jonsson@skill.se

Referens

3793

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till