Jobbet Account Manager till The Lobby- en del av AMF Fastigheter har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Account Manager till The Lobby- en del av AMF Fastigheter publicerad av SalesOnly

Projektanställd-Visstidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

”Dare to challenge old truths when the playfield change”

Bakgrund

Den fysiska handeln blir idag mer och mer av en upplevelse som säljer varumärket och är inte alltid primärt en försäljningskanal. Detta innebär att många varumärken funderar på hur de kan aktivera sitt varumärke och nå konsumenterna i nya spännande kontexter. För att lyckas i framtiden måste företag hitta den perfekta balansen mellan e-handel och fysisk handel och hur varumärken på bästa sätt kan stötta sina kunder och konsumenter i alla kanaler.

The Lobby

Beläget i hjärtat av Stockholm ligger The Lobby, en arena för eventdriven varumärkesaktivering och en ny typ av detaljhandel för Stockholms folk. Hit tar du dina kunder för en shoppinghändelse, ett frukostseminarium, en yogaklass eller en modeshow. Möjligheterna är oändliga.

Idag är The Lobby värd och marknadsplatsen för stora internationella och kända varumärken samt små okända kommande stjärnor. Det är en plats som ger företag möjligheten att på ett nytt och kostnadseffektivt sätt kunna marknadsföra nya affärsmodeller, produkter eller teknik på korta marknadsföringsavtal. The Lobby tar popup-konceptet till nästa nivå. The Lobby tillhandahåller personal, mötesrum, digitala skärmar, marknadsföring, betalningslösning m.m.

Dina arbetsuppgifter

Vi vill nu med hjälp av dig ta en ledande position direkt och vara föregångsexemplet för framtidens detaljhandel. Tjänsten avser initialt ett konsultuppdrag på sex månader med möjlighet till förlängning.

Ditt fokusområde blir att sälja in The Lobby och förklara konceptet för nya framtida samarbetspartners. Med entusiasm och en hög grad av idéförsäljning målar du upp de möjligheter som the Lobby kan bidra med till deras varumärkesbyggnad. Potentiella kunder är alla företag som har ett varumärke, produkt eller tjänst de vill nå ut med på ett innovativt sätt men det kan även vara PR byråer, organisationer och återförsäljare som jobbar med många retailers.

Din profil

Du har ett ben inom marknadsföring och ett inom försäljning. Du är en skicklig relationsbyggare som är erfaren och duktig på att sälja in koncept och idéer. Du har en kreativ ådra och kan via ditt sätt att vara skapa intresse och nyfikenhet kring det du pratar om. Du har ett intresse för hur man målgruppsanpassar erbjudande utifrån ett slutkonsumentperspektiv.

Vi tror att du:

• har några års erfarenhet av uppsökande försäljning, kanske från event eller reklambranschen

• har arbetat med någon form av marknadsföring eller idéförsäljning

• har stor egen drivkraft och initiativförmåga.

• har viljan att prestera och leverera med hög kvalitet                                   

Detta är en unik chans att från insidan få vara med och påverka en bransch i stark förändring. En traditionell bransch som kommer utvecklas med hjälp av dig. Varmt välkommen med din ansökan!

I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys rekryteringskonsult Christopher Thorstrand. Önskas ytterligare information når du Christopher på 0765259016. Urval sker löpande, därav ser vi fram emot att ta del av din ansökan så snart som möjligt. Du ansöker via ”ansök här” knappen nedan, som tar dig till vår hemsida www.salesonly.se

Referens

salesonly2642

Liknande jobb

Säljare till Zetatrade Stockholm Säljpoolen
Key Account Manager till Ledvance Uppsala Säljpoolen
Fältsäljare till Köksbörsen Stockholm Säljpoolen

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till