Jobbet Affärsutvecklare till Green Cargo i Hallsberg har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Affärsutvecklare till Green Cargo i Hallsberg publicerad av TNG

Jobbet utgår om 5 dagar
Heltidsanställd
Hallsberg
1 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Erfaren logistiker med ledaregenskaper samt kunskap inom ekonomi och ett intresse för att utveckla affärer sökes till Green Cargo.

Till enheten Affärsutveckling, som tillhör vår Finansavdelning, söker vi nu Affärsutvecklare som kommer projektleda arbetet med att designa och implementera lönsamma, effektiva och hållbara lösningar för nya affärer.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Du har ett mycket nära samarbete med försäljningsavdelningen i kontakten med våra kunder och du driver det interna arbetet inom Green Cargo tillsammans med kollegor inom främst planeringsavdelningen men också från andra avdelningar.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

  • Att leda arbetet för framtagande av logistiklösningar, för nya och befintliga affärer, genom att designa, resurssäkra och kalkylera i nära samarbete med övriga avdelningar inom Green Cargo.
  • Att etablera och projektleda ett team för att utveckla designen av logistiklösningen samt de administrativa tjänsterna i lösningen.
  • Att projektleda implementering av nya och befintliga affärer samt likväl säkra kommunikation och överlämning till linjen.
  • Säkerställa att logistiklösningarna är resurseffektiva, lönsamma, genomförbara och förankrade i organisationen.
  • Kostnadskalkylering av produktionsupplägg för kundförfrågningar.
  • Att bedöma nätverkseffekter och resursutnyttjande i nya produktionslösningar, såväl säkrandet av resurser ex lok, vagnar, personal för framtida affärer.
  • Analysera och översätta kundens behov till vår verksamhet och kommunicera dessa behov inom Green Cargo.
  • Delta i och/eller leda kundmöten och hålla presentationer, internt och externt, av framtagen logistiklösning och dess möjligheter och alternativ.
  • Bidra i kundrelationen samt vara kompetensstöd i förhandling gällande logistiklösning.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Inom Affärsutveckling finns en gedigen logistikkompetens samt skarp analysförmåga, men en central del i vårt arbete är att också ta tillvara på och sammankoppla den stora detaljkunskap som finns inom Green Cargo för att kunna nå ett så förstklassigt resultat som möjligt. Tillsammans skapar vi effektiva, lönsamma och genomförbara lösningar för befintliga och potentiella affärer som möter våra kunders behov.

VEM ÄR DU?

Du har högskoleexamen eller motsvarande inom logistik eller ekonomi och minst två års arbetslivserfarenhet med liknande arbetsuppgifter. Du har mycket goda kunskaper i Microsoft Office-paketet samt mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift. För att lyckas i rollen är det meriterande om du har erfarenhet av att leda tvärfunktionella projekt, gärna från transport- och logistikbranschen. 

Då du kommer ha många kontakter, både internt och externt, bör du ha en hög social kompetens och en förmåga att bygga och vårda nätverk på olika nivåer. Vidare bör du ha en mycket hög kommunikativ förmåga, både i tal och skrift.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via email, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Du kan endast bifoga ditt CV, så skicka inget personligt brev då vi inte läser dem. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

Referens

2577B996D4DB44AAA8365BF26A35694C

Om företaget

Läs mer om vårt rekryteringsföretag och bemanningsföretag.

TNG är ett rekryteringsföretag och bemanningsföretag som rekryterar fördomsfritt. Läs mer här.

Liknande jobb

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till