Jobbet Affärsutvecklare till Ambra Ventilation har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Affärsutvecklare till Ambra Ventilation publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Skellefteå

Arbetsbeskrivning

Har du ett intresse av att arbeta med affärsutveckling kopplat till ventilation och installation? Trivs du i en stimulerande miljö med högt tempo och många kontaktytor?

Information om uppdraget:

Ambra erbjuder dig en spännande roll där du tillsammans med VD får bidra till både det operativa och strategiska arbetet med fokus på driva affären och utveckla företagets erbjudande.

Du kommer att jobba med att utveckla och förstärka följande områden:

•Kalkyl, kalkylverktyg (Ventilation, plast och mek)
•Teknikstöd
•Paketeringen affärer, tidiga skeden och LCC
•Kunderbjudandet (Fortsättning och utveckling av paketering)
•Utveckling av verktyg program bla energi, kalkylstatistik, mm.
•Personalutveckling
•Inköp och leverantörsavtal.

Du erbjuds en fri men viktig roll på ett bolag i spännande fas.

Detta söker vi:

Vi söker dig med erfarenhet av entreprenad eller energiprojekt. Meriterande om har erfarenhet och kunskap av matematik och energilära på högskolenivå. Är du ingenjör med erfarenhet av energi, ventilation eller automation så är det ett stort plus.

Placering blir vid något av Ambras kontor i Luleå, Piteå eller Skellefteå. Tjänsten kommer att innebära en hel del resor då en stor del av uppdraget är jobba med utveckling av bolagets affärer dvs bolagets och personalens tillväxt och utveckling.

Du har B-körkort och kommunicerar obehindrat på Svenska.

Vi jobbar med löpande rekrytering och urval, har du några frågor så kan du kontakta ansvarig rekryterare Johannes Granström på johannes.granstrom@studentconsulting.com. Vi ser fram emot din ansökan!

Om arbetsgivaren:

Ambra är experter på ventilation, ventilationsservice, industri, plast och projekt. Vi finns i Skellefteå, Piteå och Luleå.

Sökord: Ventilation, Verksamhetsutvecklare

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

52415

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till