Jobbet Affärsutvecklare till Akademiska Hus i Stockholm har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Affärsutvecklare till Akademiska Hus i Stockholm publicerad av Akademiska Hus AB

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Vi är ett av landets största fastighetsbolag och med fokus på universitet och högskolor bygger och förvaltar vi hållbara kunskapsmiljöer för hela människan. Vår långa erfarenhet och fokus på trender i den akademiska världen gör att vi kan bygga både innovativt och långsiktigt. Idag har vi ett fastighetsvärde på 83 miljarder kronor och en årsomsättning på 6 miljarder kronor. För att möta den ökande efterfrågan på kunskapsmiljöer har vi en projektportfölj på 14 miljarder kronor. Så bidrar vi till ett klokare Sverige. Fler exempel på hur vi arbetar hittar du på akademiskahus.se

 Affärsutvecklare till Akademiska Hus i Stockholm

Vi söker dig som kan driva utveckling av nya och befintliga fastighets- och uthyrningsaffärer. En av Akademiska Hus viktigaste framgångsfaktorer – och avgörande för att vi ska kunna stärka Sverige som kunskapsnation – är att vi ständigt arbetar med utveckling, inte bara av våra byggnader utan av allt vi erbjuder våra kunder.
Har du gedigen erfarenhet av affärsutveckling inom fastighetsbranschen? Är du en drivande relationsskapare? Då är du kanske den vi söker!

Din roll innebär ett övergripande ansvar för utveckling av framtidens miljöer för högre utbildning och forskning. Tillsammans med fastighetschefer och kunder ansvarar du för idéskapande, planering och utveckling av långsiktiga, lönsamma affärer och nöjda kunder. Du har en drivande, stöttande och samordnande roll, vilket bland annat innebär att:

  • Ansvara för vissa större fastighetsutvecklingsprojekt genom att övergripande leda affären i mål och förhandla, säkra hyresaffären samt ta fram beslutsunderlag.
  • Driva långsiktiga utvecklingsprojekt i tidiga skeden, ta fram detaljplaner, stötta med myndighetskontakter och medverka som sakkunnig i byggprojekt. Stödja projektorganisationen när projekt övergår till program- och systemhandlingsskedet.
  • Medverka vid framtagande av långsiktiga och hållbara campus- och utvecklingsplaner i nära samarbete med våra kunder och i dialog med olika aktörer inom kommun, universitet, handel, andra fastighetsägare m.fl.
  • Ansvara för marknadsplaner och vara delaktig i investeringsanalyser, vid fastighetsvärdering och transaktioner.
  • Aktivt bevaka, initiera och analysera möjligheter till utveckling av såväl byggnader och byggrätter som av befintliga uthyrningsaffärer och erbjudanden av service på våra campusområden – med fokus på hur vi kan skapa värde och bidra till våra kunders framgång.
  • Utveckla och vårda nätverk inom fastighetsbranschen och andra nätverk som stöder utvecklingen av våra kunskapsmiljöer.

Du ingår i Campus- och affärsutveckling Mitt, som omfattar våra campusområden i Stockholm, Linköping, Norrköping och Örebro. Din placering är Stockholm, men du kommer att vara en resurs för marknadsområdets alla campus. Utöver samarbete med dina kollegor inom enheten kommer du i hög grad samverka med andra delar av Akademiska Hus; med fastighetschefer, förvaltare, projektledare, controllers, hållbarhetssamordnare m.fl. Du rapporterar till marknadsområdesdirektören.

Vi söker dig som, utöver relevant akademisk utbildning, har mångårig erfarenhet inom fastighetsbranschen med inriktning på utveckling och affär – och därmed är van att självständigt driva en affärsprocess samt har kunskaper om fastighetsekonomi, fastighetsvärdering och byggprojekt. Du har såväl förhandlings- som projektledningsvana. Det är meriterande om du har arbetat med uthyrning och/eller transaktioner. Tjänsten kräver att du uttrycker dig väl på svenska och engelska i tal och skrift.

Som person är du analytisk, strategisk och målinriktad. Du har ett strukturerat arbetssätt och agerar affärsmässigt med kundfokus. Eftersom rollen innebär mycket samverkan är det viktigt att du har lätt för att etablera goda relationer, är lyhörd och kommunikativ. Vi värdesätter prestigelöshet och samarbetsförmåga, men också goda ledaregenskaper även om detta inte är en chefsroll.

Vi erbjuder en utvecklande och ansvarsfull nyckelroll som innebär många kontaktytor. Vi är en organisation med korta beslutsvägar där lönsamma och hållbara idéer uppmuntras.

På Akademiska Hus blir du välkomnad in i en stimulerande miljö med vänlig företagskultur och spännande arbetsuppgifter. Du ges från början ett stort ansvar på vägen mot vårt gemensamma mål – att skapa attraktiva kunskapsmiljöer. Här får du en unik chans att påverka och bidra till framtiden och du får möjlighet att växa i en kunskapsstark organisation. Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald kan tillföra verksamheten och eftersträvar därför en kreativ blandning av medarbetare och en jämn könsfördelning.

Kontakt
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta vår rekryteringskonsult Gabriella Hedlund, Chefspoolen, på 0709955888.

Ansökan
Välkommen med din ansökan snarast, dock senast 12 mars.

 

Referens

43521C04CC0C4C298D820156E0E68

Om företaget

Chefspoolen är ett svenskt företag med verksamhet inom rekrytering, coaching och ledarskapsutveckling. Våra kunder finns över hela Sverige i det privata näringslivet och inom offentlig sektor.

Alla våra konsulter har lång egen chefserfarenhet – din garanti för ett lyckat resultat. Chefspoolen sätter sig snabbt in i företaget och förstår behov, förändring och utveckling. Vi hjälper våra kunder att nå sina mål genom rätt rekrytering och utveckling av chefer och specialister. Våra kontor finns i Malmö, Stockholm och Göteborg.

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till