Jobbet Affärsutvecklare som vill sälja innovativa produkter har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Affärsutvecklare som vill sälja innovativa produkter publicerad av Skill

Heltidsanställd
Linköping

Arbetsbeskrivning


Är du intresserad av miljö och hållbarhet? Epishine ger dig chansen att kombinera ditt miljöintresse med att utveckla affärer och sälja innovativa produkter.

Om företaget
Epishine är en svensk greenup som blidats som en spinoff från Linköpings Universitet. Arbetsteamet består av framgångsrika entreprenörer och erkända forskare. Epishine's uppdrag är att göra vår planet mer hållbar. Baserat på mer än 25 års akademisk forskning tar Epishine fram organiska solceller till massmarknaden. Epishine's solceller är tunna, flexibla, lätta och väl anpassade för materialintegration.

Dina arbetsuppgifter
I rollen som affärsutvecklare kommer du arbeta med utveckling och försäljning till sensorindustrin - främst i Europa, men även till den övriga världsmarknaden. Den första tiden kommer du att arbeta med små solcellsmoduler som kommer att ersätta eller förlänga batteritiden för batterier inom 'low power connectivity' -industrin. Med tiden planerar vi att växa vår produktportfölj till byggintegrerad PV och slutligen till storskaliga solkraftverk. Du kommer ta ansvar för hela säljprocessen från att generera leads till att bygga vidare och utveckla relationen och affären med kunden.

Din profil
För att passa i rollen som affärutvecklare i Epishine-familjen behöver du vara en person som har lika stor motivation och passion för affärer och försäljning som för hållbarhet och miljö. Din personlighet präglas av hög energi, stor ödmjukhet och att du är en god kommunikatör. Vi söker dig som har erfarenhet från elektronikindustrin och teknisk förståelse. Vi ser även att du är en senior säljare som har vana av den internationella marknaden. Hos Ephisine arbetar människor från alla världsdelar och kunderna finns i hela världen, därför är det ett måste att du hanterar engelska i både tal och skrift, kan du fler språk är det meriterande.

Ansökningsförfarande
Vi jobbar med löpande urval så vänta inte med att söka! Startdatum är flexibelt, vi väntar på rätt person för den här tjänsten. Rekryteringen sker via Skill. Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen kontakta ansvariga rekryterare Petra Pyk, petra.pyk@skill.se, 011-19 94 66 Välkommen med din ansökan!

Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt.

Referens

3638

Liknande jobb

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till