Jobbet Affärsutvecklare/Säljare sökes till Alfasoft! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Affärsutvecklare/Säljare sökes till Alfasoft! publicerad av StudentConsulting

Jobbet utgår om 6 dagar
Heltidsanställd
Göteborg

Arbetsbeskrivning

Vill du växa i rollen som säljare och affärsutvecklare? Har du dessutom en högskoleutbildning och en förståelse för den akademiska sektorn? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Nu söker vi på StudentConsulting en säljare till vår kund Alfasoft. Alfasoft är en distributör av tekniska mjukvaruprogram inom forskning och utveckling. Alfasofts produkter syftar till att bidra till tillväxt, utveckling och ökad konkurrenskraft hos sina kunder, som främst är företag eller institutioner inom forskning och utveckling.

I rollen som Affärsutvecklare/säljare kommer du ansvara för att bygga upp och underhålla professionell kontakt med Alfasofts kunder, som i stor utsträckning består av Universitet och Högskolor samt den statliga sektorn. Med telefon och mejl som främsta verktyg kommer du att söka nya kunder för att vidareutveckla försäljningen utav EndNote och NVivo, som är marknadsledande mjukvaror inom sin nisch och som används av miljontals forskare. Du kommer även följa upp befintliga kunder och klargöra möjligheterna för att utöka samarbetet med varje kund, detta genom att skapa nya erbjudanden som bygger på kundens behov och önskemål.

Du kommer att tillhöra ett internationellt team som består av produktchef, säljare, supporttekniker samt kursledare. Du kommer arbeta tätt med produktchefen i Göteborg och med stöttning av produktchefen kommer du även arbeta med olika säljkampanjer och aktiviteter. På sikt finns det mycket goda utvecklingsmöjligheter i arbetsrollen.

Tjänsten är en rekrytering vilket innebär att StudentConsulting sköter rekryteringsprocessen men du får en anställning hos Alfasoft. Arbetstiderna är förlagda på kontorstid med möjlighet till flextid.

Detta söker vi:

För att lyckas i rollen krävs det att du har ett starkt driv och intresse för försäljning, har du erfarenhet från försäljning av mjukvara/data/IT är detta mycket meriterande. Du har en eftergymnasial utbildning och förståelse för den akademiska sektorn. Vidare har du mycket goda kunskaper i svenska samt engelska i såväl tal som skrift . Det är även meriterande med kunskaper i norska och danska.

Som person ser vi att du är framåt och har lätt att ta för dig och ansvara över dina arbetsuppgifter. Du har ett driv till att utvecklas och har förmågan att ta dig an dina arbetsuppgifter på ett noggrant och strukturerat sätt. Du har ett affärssinne och är målinriktad samt har lätt för att skapa och bevara goda relationer i ditt arbete. Vidare är du uthållig i långa säljprocesser och har ett öga för detaljer.

Stämmer detta in på dig? Sök redan idag då urval och intervjuer sker löpande!

Sökord: Affärsutvecklare, Sälj, Account Manager, Forskning, Säljare

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

53386

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till