Jobbet Affärsutvecklare har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Affärsutvecklare publicerad av e.on

Heltid
Malmö
0,00kr/ år
3 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Hos oss är alla olika, men vi har en sak gemensamt. Vi brinner för vårt mål att ställa om till 100 procent förnybar och återvunnen energi senast år 2025. Det är ingen liten ambition och för att kunna nå dit krävs människor som vill göra skillnad och bryta ny mark. Istället för att leva på naturen, måste vi börja leva med den. Nu gör vi stora investeringar för att vara med och skapa ett land som drivs av naturens kraft istället för på dess bekostnad.

E.ON Climate & Renewable svarar för merparten av E.ON gruppens verksamhet inom förnyelsebar energi, exempelvis investeringar i nya vindkraftverk, solceller m.m. Sedan 2015 erbjuder vi ägare till vindkraftsverk ett brett utbud av olika tjänster, som drift och underhåll, förvaltningstjänster osv. Du kommer som en i teamet bidra till att identifiera nya affärsmöjligheter så att denna verksamhet även i fortsättningen kommer att utvecklas positivt och expandera.

 

Ditt uppdrag:

Vi är mitt inne i en utvecklingsfas vilket innebär att arbetsuppgifterna är både många och mångfacetterande. Du deltar operativt i sälj och marknadsarbetet men kommer även att medverka i produkt- och marknadsutveckling.

I uppdraget ingår också att tillsammans med din chef följa upp verksamheten, genomföra analyser och identifiera förbättringsområden.

Du rapporterar till ansvarig i Sverige, och kommer även att ha mängder av utbyten med våra internationella kollegor.  


Vi tror att du har en relevant högskoleutbildning- eller civilingenjörsutbildning, kanske är detta ditt första, eller andra jobb. Helst har du någon form av arbetslivserfarenhet från telefonförsäljning, kundservice eller motsvarande. Du talar och skriver flytande både på svenska och engelska.

Vidare för att lyckas i rollen bör du vara utåtriktad och lätt för att kommunicera, både muntligen och skriftligen. Du bör ha goda egenskaper i att lyssna in och sätta dig in i kundens situation för att säkerställa att du förstår kundens affär och behov. Du en nätverksbyggare för att både internt och externt bygga upp värdefulla nätverk för att leverera affärerna enligt uppsatta mål samt identifiera nya kundbehov.

Som person är du analytisk, har förmågan att ta in information för att utifrån dessa fallenheter, på ett enkelt sätt, lösa de problemställningar som finns. Vidare är du utåtriktad, orädd och har lätt för att få kontakt med människor.

Känner du att du passar in på beskrivningen ovan och vill bli vår nya kollega? I sådana fall välkomnar vi din ansökan! Skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt då löpande urval kan förekomma.

 

”Vi sätter kunderna först, vi samarbetar, vi är innovativa och arbetar med ständiga förbättringar, vi når framgång tillsammans och vi agerar ansvarsfullt med ett öppet sinne.”

Välkommen att söka och var med oss på vägen mot ett hållbart samhälle!

För frågor gällande tjänsten, vänligen kontakta rekryterande chef:

Lars Ohlsson, +46705898923

För frågor till våra fackliga representanter, vänligen kontakta:

Mats Ekblom, Unionen, +46 705 259188

Anders Berghman, Akademikerna, +46 706 535822

Michael Andersson, Ledarna +46 705 250129


Referens

88873

Om företaget

Här förnyar vi Sverige
Ett bultande hästhjärta, passion för cykling eller simning i blodet? Eller är din grej mer ett seriemaraton från soffan? Hos oss finns människor med alla möjliga olika intressen. Vi vet nämligen att det blir roligare och mer givande att gå till jobbet när kollegerna är en skön mix av människor med olika infallsvinklar, bakgrunder och liv.

Det är då vi berikar varandra som mest.

På E.ON är alla lika olika, men vi har samtidigt en sak gemensamt: vi brinner för vårt mål - att ställa om till 100 % förnybar och återvunnen energi senast till år 2025. Det är ingen liten ambition, och för att vi ska kunna nå dit krävs människor som vill vara med och göra skillnad och bryta ny mark tillsammans. Som till exempel Marianne på bilden, som inte bara älskar ridning och hästar utan dessutom är en av pionjärerna inom förnybar fjärrvärme.

Vill du veta mer om hur det är att jobba hos oss och vara med och skapa ett land som drivs av naturens kraft istället för på dess bekostnad? Möt Marianne och några av oss andra här!

Liknande jobb

Leveranskoordinator Malmö Atea
IT Koordinator Lund Bravura

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Övrigt - Malmö).