Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
Nej tack
SE
Vad vill du jobba med?
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Du flyttas till en extern webbplats för att ansöka.

Ange din e-postadress nedan för att få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Affärsutvecklare inom fastighetsutveckling till Täby på Täby Kommun

Affärsutvecklare inom fastighetsutveckling till Täby

Täby Kommun Täby, Stockholms län Full-Time
Ansök på företagets hemsida

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-postarbetsbeskrivning.

Söker du en omväxlande roll i en spännande verksamhet, där du dagligen får möjlighet att påverka och göra skillnad? Är du en erfaren affärsutvecklare med god kunskap om samhällsfastigheter och van att samverka med privata byggherrar och fastighetsägare? Då ser vi fram emot att höra av dig!

Enheten för fastighetsutveckling i Täby kommun växer och behöver stärka upp teamet med en affärsorienterad affärsutvecklare.


ansvarsområde.

I rollen som affärsutvecklare arbetar du med att skapa, bibehålla och utveckla samarbetet mellan kommunen och möjliga affärspartners som vill investera i samhällsfastigheter, t ex privata byggherrar och fastighetsägare. Du arbetar även med transaktioner som rör kommunens fastighetsbestånd och lokalbehov, vilket kan innebära både förvärv och avyttring av fastigheter. 

Vidare kommer du att arbeta med inhyrningar från privata fastighetsägare, kopplat till privat nyproduktion eller upphandlingssituationer, samt även värdering av fastigheter.

Som Affärsutvecklare blir du en del av Enheten för fastighetsutveckling, rapporterar till Enhetschefen och har din arbetsplats nära Täby Centrum.


kvalifikationer.

Den vi söker har relevant högskoleexamen inom samhällsbyggnad (bygg, fastighetsekonomi etc) och minst 10 års arbetslivserfarenhet, varav minst tre år från affärs- och/eller fastighetsutveckling inom offentlig verksamhet. Du behöver ha erfarenhet av fastighetstransaktioner och förhandling, t ex hyresförhandlingar. Har du erfarenhet av fastighetsförvaltning, byggprojekt och affärsutveckling inom privat sektor, ser vi detta som meriterande. 

Du behöver även ha god kunskap om förutsättningarna för nybyggnation av samhällsfastigheter, såväl för kommunen som för privata aktörer, samt kunskap om de ekonomiska förutsättningarna för samtliga intressenter. Vi förutsätter att du har god kunskap om hyresjuridik, fastighetsöverlåtelser, fastighetsvärdering, upphandling i offentlig verksamhet, samt detaljplaneprocessen. Har du även god förståelse för lokalanskaffningsprocessen i sin helhet är det en fördel.

Det är viktigt att du har mycket god förståelse för behovet av dokumentation, är van att arbeta i verksamhetsstödjande system, har goda kunskaper i Officepaketet och behärskar svenska på hög nivå, i både tal och skrift. 

Som person beskrivs du som resultatorienterad, positiv och förtroendeskapande, med förmågan att skapa och bibehålla goda relationer på alla plan. Du beskrivs även som vetgirig, lösningsorienterad och självgående. Du har ett strukturerat arbetssätt, är en god kommunikatör, samt både lyhörd och affärsmässig. Du behöver vara van att prioritera och kunna omprioritera vid behov, samt arbetar proaktivt och får saker ur händerna. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. 


ansökan.

Sista ansökningsdag: 28 februari 2021
Urval och intervjuer kommer att ske löpande, ansök därför gärna så snart som möjligt.

För information: I denna rekrytering samarbetar vi med Randstad. 
Kontakta Lotta Carlsson på telefon 073 075 23 25 för mer information.
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 201329507